RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pro začátečníky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Pro začátečníky Pro začátečníky - jednoduché recepty, které zvládne připravit každý i bež zkušeností s vařením.

Recepty - Pro začátečníky - online kuchařka

Recepty - Pro začátečníky

Pro začátečníky - jednoduché recepty, které zvládne připravit každý i bež zkušeností s vařením.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org


Rozdělení v podkategoriích - Vyberte si hledanou kategorii:

ananas - banán - bazalka - bílý jogurt - bílý pepř - bobkový list - brambory - brokolice - broskve - bůček - bujón - bylinky - celer - červená paprika - česnek - chilli - chleba - cibule - citron - citronová šťáva - čočka - čokoláda - čokoládová poleva - cuketa - cukr krupice - cukr krystal - cukr moučka - droždí - džus - eidam - fazole - feferonky - gothaj - grilovací koření - hermelín - hladká mouka - hořčice - houby - houska - hovězí maso - hranolky - hrášek - hřebíček - hrubá mouka - jablko - jahody - jarní cibulka - játra - jíška - jogurt - kakao - kapie - kapusta - kari - káva - kečup - kedlubna - kefír - kiwi - klobása - kmín - knedlíky - kokos - kompot - kopr - Koření - korpus - křen - krupice - krůtí - kukuřice - kuřecí maso - kvásek - květák - kysané zelí - libeček - lilek - listové těsto - losos - majolka - majoránka - mák - marmeláda - máslo - Maso - masox - med - meruňky - mléko - mleté maso - mrkev - muškátový oříšek - nať - niva - nové koření - ocet - okurka - olej - olivový olej - olivy - ořechy - oregáno - Ostatní - Ovoce - pálivá paprika - pálivá paprika - paprika - párky - pažitka - pepř - pepř mletý - petrželka - piškoty - pivo - podravka - polévkové koření - polohrubá mouka - pomazánkové máslo - pomeranč - pórek - prášek do pečiva - Přísady - pudink - rajče - rajský protlak - rohlík - rozinky - rozmarýn - rum - rybíz - rýže - sádlo - salám - salám junior - salát - semínka - skořice - škrob - sladká paprika - slanina - šlehačka - smetana - sojová omáčka - solamyl - špagety - špek - špenát - strouhanka - strouhanka - sůl - šunka - švestky - tavený sýr - těstoviny - tuk - tvaroh - tvrdý sýr - tymián - uzené - vegeta - vejce - vepřové maso - vývar - zakysaná smetana - žampiony - zázvor - Zelenina



Nalezeno: 415 receptůZobrazuji: 1-20 receptů
1 | | ...
Drobenka - žmolenka - posýpka atd.
Drobenka - žmolenka - posýpka atd. Vše smícháme dohromady ručně nebo mixerem. Pokud chceme mít drobenku bleskově hotovou, tuk rozehřejeme, vlejeme do cukru s moukou a lehce promícháme. Takto připravená drobenka se ale po upečení více na moučníku drobí a opadává. Každá kuchařka má svůj ...
Prdelačka - recept od maminky
Prdelačka Na kousek sádla dáme najemno nakrájenou cibulku a osmažíme do sklovata. Přidáme 2 stroužky utřeného česneku a zalijeme trochou vody s kostkou Masoxu. Přidáme nakrájená, rozdrobená, případně nastrouhaná jelita-prejt) a rozvaříme do struktury bez zjevných kus...
Smažení a dopékání v troubě
Smažení a dopékání v troubě Chci se tu se začínajícími kuchařinkami podělit o vyzkoušený a osvědčený návod na smažení. Maso obalíme klasicky v trojobalu, do vajíček dávám prolisovaný česnek. Pak na pánvi rozpustím sádlo a olej v poměru 1:2 a nechám rozpálit, ale pozor na přepá...
Jednoduchá "svíčková "z papiňáku
Jednoduchá Do papiňáku(tlakového hrnce)vložíme opláchnuté maso, očištěnou kořenovou zeleninu a nejlépe do vajíčka na luhování sypaného čaje všechno koření(tím si usnadníme pozdější lovení kuliček z vývaru). Vše zalijeme 800ml horké vody, mírně osolíme, zakr...
Zásmažka - Jíška
Zásmažka - Jíška Na drobno nakrájenou cibulku dusíme do měkka na oleji. Přidáváme mouku dokud není zásmažka hustá tak jak chceme....
Recept na Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:….. Suroviny a postup jsou přizpůsobeny možnostem našich vážených přátel a čtenářů. Trochu teorie neuškodí. Toto je základ všech hnědých omáček. Nemusíte pro domácí použití vařit z tohoto základu, ale je dobré nalít do tvořítek a nechat zmrznout. Poto...
Nejlepší recept na Šťavnaté zapečené žampiony
Šťavnaté zapečené žampiony Vnitřek žampionů i s nožkama ostřejší kávovou lžičkou vydlabeme-viz foto., nadrobno pokrájíme a vydlabané žampiony sloupneme. Slaninu a 1 cibuli nadrobno nakrájíme, na 1 polévkové lžíci oleje v kastrůlku orestujeme, přidáme pokrájené vnitřky a nožky ža...
Fazole na kyselo - recept od maminky
Fazole na kyselo Fazole přes noc namočíme do vody. Druhý den fazole scedíme a dáme do hrnce, kde fazole podlijeme nejlépe vývarem, ale pokud nemáme tak nahradíme vodou s kostkou masoxu. Vaříme do změknutí. K vařícím se fazolím přidáme na jemno nakrájenou a orestovanou cibuli....
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Pikantní hovězí kližka z papiňáku Z hořčičné pepřové omáčky, oleje, tymiánu a nastrouhané citronové kůry si umícháme marinádu a připravíme si delší plát alobalu nejlépe daný dvojitě na zabalení masa. Maso opláchneme, osušíme a ostrým delším nožem pečlivě propícháme. Čím víc...
Recept na Jednoduchá roláda pro začátečníky
Jednoduchá roláda pro začátečníky Vyšleháme celá vejce až začnou pěnit, pak přidáváme po lžících cukr do zhoustnutí a nakonec po lžících kakao s vanilkovým cukrem. Na plech dáme pečící papír, připravené těsto na něj vylijeme a srovnáme stěrkou, aby bylo rovnoměrně všude do celého p...
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) Na rozehřátém sádle v papiňáku orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek,přidáme bobkový list,celou skořici a uzenou krkovici vcelku.Ještě chvilku osmažíme,přidáme 2dl vody,hrnec uzavřeme a od doby,kdy začne syčet vaříme na mírném plameni 30 minut.Po...
Nejlepší recept na Rychlá a levná večeře.
Rychlá a levná večeře. Cibulku nakrájíme na drobné kostičky a dáme osmažit na pánev s rozpáleným máslem, přidáme nakrájené párky či jinou uzeninu , po chvilce vložíme nudle a prohřejeme. Vlijeme vejce, osolíme a mícháme až vejce ztuhnou. Hotové na talíři posypeme sýrem a d...
Extra rychlé lívance - recept od maminky
Extra rychlé lívance Všechny suroviny smícháme (droždí se tam nedává, nahradí ho prášek do pečiva) Polévkovou lžící děláme do rozpáleného oleje malé lívanečky (dost nabydou),olej je třeba často dolévat, smažíme pomalu na mírném ohni. Dobrou chuť, jsou výborné :o)...
Recept na Chléb s omeletou (vaječný řízek)
Chléb s omeletou (vaječný řízek) Rozklepneme vejce do misky, osolíme, opepříme, rozšleháme. Rozpálíme pánev a vylijeme na ni rozmíchaná vajíčka. Uděláme klasickou omeletu (opečeme z jedné, potom z druhé strany, přeložíme napůl a dáme na taliř vychladnout). Ukrojíme krajíc chleba a po...
Nejlepší recept na Kuřo-kachna se zelím z jednoho pekáče
Kuřo-kachna se zelím z jednoho pekáče V pekáči si rozpustíme nakrájený špek, nebo jiný tuk a na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přihodíme mouku a necháme jí smažit do světle hněda, pak zalijeme vodou a promícháme-máme konzistenci jako bešamel. Zelí si trochu překrájíme, dáme do síta a ...
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím - recept od maminky
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Nejprve si oloupeme a nakrájíme cibule na větší kostky či měsíčky. Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky asi 2x2cm. Do hlubšího pekáčku dáme trochu oleje, přidáme polovinu nakrájené cibule a uzené maso a pozvolna osmažíme dozlatova, občas promícháme. ...
Dokonalý Gyros - recept od maminky
Dokonalý Gyros Nejprve si připravíme tzatziky: Salátovou okurku oloupeme a nastrouháme. Já strouhám na větším struhadle, chutná nám to víc. Z nastrouhané okurky vymačkáme veškerou vodu, ta tam zůstat nesmí. Do vymačkané nastrouhané okurky přidáme bílý jogurt a promí...
Recept na Kuřecí prsní řízky bez kůže na žampionech s bambusovými výhonky
Kuřecí prsní řízky bez kůže na žampionech s bambusovými výhonky Ze žampionů vylomíme nožičky (použijeme jindy a jinak) a hlavičky opláchneme a nakrájíme na plátky. Nejlépe, když použijeme dvě pánve. Na každou dáme polovinu tuku. Na jedné pánvi podusíme procezené bambusové výhonky a žampiony. Kuřecí prsa nakrájíme...
Nejlepší recept na Rychlovka - pomazánka z řapíkatého celeru, Nivy a zauzené šunky
Rychlovka - pomazánka z řapíkatého celeru,  Nivy a zauzené šunky Nivu a řapíkatý celer nahrubo nastrouháme, přidáme máslo, zakysanou smetanu, sůl, nadrobno pokrájenou šunku a vyšleháme do pěny. Podáváme s pečivem a zdobíme petrželkou, nebo kolečkem rajčátka nebo celeru....
Recept na Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách Čtvrtky omyjeme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, naskládáme do pekáčku, osolíme, posypeme kmínem a poklademe plátky česneku, můžeme mírně posypat mletou paprikou pro barvu. Na brambory vložíme nasolené kuře, plátek másla na každou čtvrtku a dáme...
1 | | ...
Nalezeno: 415 receptůZobrazuji: 1-20 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti

Pro začátečníky

Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist