RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Nepečené a mražené broskve

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Nepečené a mražené broskve Broskev je druh ovoce ze skupiny peckovice, který roste na stromu broskvoň obecná. Jedná se o měkký plod tvořený peckou, která je

Recepty - Nepečené a mražené broskve

Moučníky - Nepečené a mražené - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Nepečené a mražené

Broskev je druh ovoce ze skupiny peckovice, který roste na stromu broskvoň obecná. Jedná se o měkký plod tvořený peckou, která je uprostřed. Plod je obvykle ve tvaru nepravidelné koule, která je rozdělena viditelnou rýhou na dvě nestejné polovičky. Samotný plod obsahuje až 88 % vody, 9 % cukrů a je bohatým zdrojem celé řady minerálů a vitamínů jako například draslíku, vápníku, sodíku, železa, zinku či hořčíku a niacinu, které pozitivně působí na duševní pohodu člověka. Z vitamínů pak například provitamin A, vitamin C a vitamin B3. Jejich konzumace není náročná na trávicí soustavu, jelikož obsahují šťávy, které mají blahodárný vliv na vylučování s až lehce projímavým účinkem díky obsahu látek, jako je například kyselina listová.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 8 receptůZobrazuji: 1-8 receptů
BeBe tunel
BeBe tunel Formu na srnčí hřbet 30x12 cm si vyložíme mikrotenem nebo alobalem. Nad párou si zvlhčíme sušenky a vytvarujeme je do formy. Nevyjdou na konci úplně přesně, ale jdou dobře uříznout. Ušleháme si šlehačku, zamícháme cukry, zakysanou smetanu a nakonec vmích...
Recept na Svatební cheesecake /nepečený/
Svatební cheesecake  /nepečený/ Korpus: Sušenky rozdrtit a smíchat s rozpuštěným máslem (jen tolik másla, aby drobečky zvlhly). Hmotu udusat dnem skleničky do dortové formy (dno vyložené pečícím papírem). Okraj nechat volný - na tloušťku piškotu. Korpus předpéct na 180°C 8-10min. Po vych...
Recept na Nepečený tvarohový moučník s kompotem
Nepečený tvarohový moučník s kompotem Šťávu z kompotu slijeme, doplníme do 2 dl vodou, zahřejeme na zhruba 55 °C a metličkou rozpustíme želatinu. Pokud se nám stane, že se špatně rozpustila, můžeme ji za stálého míchání znovu ohřát, ale jen zase na 55°C, maximálně 60°C. Můžeme postupovat i...
Tvarohový ovocný dezert
Tvarohový ovocný dezert Tvarohy vyšleháme se zakysanou smetanou, vanilkovým a moučkovým cukrem, nakonec přdáme ztužovač šlehačky a ještě promixujeme. Formu vyložíme potravinářskou folií či aobalem a na dno vyskládáme piškoty. Pokapeme je kokosovým likérem a nalijeme na ně pol...
Kefírová Galaretka - recept od maminky
Kefírová Galaretka Metličkou rozmícháme do úplného rozpuštění Galaretku v 200 ml horké vody (můžeme přihřívat ve vodní lázni) a pak vmícháme 300 ml kefíru. Dáme vychladit. Na dno formy naskládáme piškoty a zalijeme tuhnoucí Galaretkou. Její povrch opatrně pokryjeme piško...
Nepečený tvarohový Amaroun - recept od maminky
Nepečený tvarohový Amaroun Z jahodového kompotu slijeme šťávu a doplníme vodou do 250 ml, pokud je třeba dosladíme, přidáme a rozšleháme 10 g želatiny a necháme ji nabobtnat. Pak buď ve vodní lázni nebo opatrně přímo na plotýnce za stálého míchání pozvolna zahříváme, až se žel...
Nejlepší recept na Čokoládová panna cotta s broskvovým želé
Čokoládová panna cotta s broskvovým želé 2 broskve oloupeme, nakrájíme na drobné kostky. V rendlíčku si rozpustíme tenký plátek másla, přidáme nakrájené broskve, cukr, sirup, necháme rozpustit a přilejeme cca 50 ml vody. Provaříme, ale ne úplně na kaši, jen aby broskve trochy změkly. Přidáme pár ...
Nejlepší recept na Tvarohovo - broskvový dezert
Tvarohovo - broskvový dezert Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky vmícháme 2 broskve nakrájené na malé kostičky, do druhé poloviny vmícháme 2 rozmixované bro...
Nalezeno: 8 receptůZobrazuji: 1-8 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
NEPEČENÉ A MRAŽENÉ

 → Ostatní
 → Řezy
 → Řezy s ovocem, bublaniny
 → Záviny, rolády


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist