RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pokrmy z vnitřností kapie

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy h

Recepty - Pokrmy z vnitřností kapie

Pokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka

Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel.

Kapie je skupina kultivarů druhu paprika setá (Capsicum annuum), která se vyznačuje tím, že je sladká (nepálivá), tj. na rozdíl od feferonek kapie neobsahují žádný kapsaicin. Další odlišností od nich je větší velikost. Vyskytují se v různých barvách, od zelené přes žlutou až po červenou. Konzumují se jak syrové, tak jako součást různých pokrmů (např. lečo). Kapie jsou bohatým zdrojem antioxidantů a vitamínu C. V porovnání se zelenými kapiemi mají červené více vitamínů a živin. Také hodnoty karotenů jsou u červených kapií devětkrát vyšší. Pokud jde o viitamín C, obsahují ho červené kapie dvakrát víc než zelené. Červené i zelené kapie pak obsahují velké množství kyseliny p-kumarové.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 9 receptůZobrazuji: 1-9 receptů
Guláš z kuřecích žaludků
Guláš z kuřecích žaludků Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na měsíčky, přidáme překrojené žaludky, které se opečou ze všech stran. Pak přidáme červenou papriku, kmín, pepř, majoránku, zalijeme vývarem a dusíme půl hodiny. Poté přidáme papriku-kapii nakrájenou na proužky, hl...
Krůtí srdce na kmínu s kapií
Krůtí srdce na kmínu s kapií Na rozpuštěném sádle v hrnci osmahneme do hněda na jemno nakrájené cibule. Krůtí srdce zbavíme vrchní tučné části, a podélně rozkrojíme na čtvrtiny. Naporcovaná srdce dobře propláchneme, abychom odstranili případné zbytky sraženin krve. Propláchnutá sr...
Recept na Játrovo-cuketové nudličky
Játrovo-cuketové nudličky Játra omyjeme, nakrájíme na tenké 0,5cm nudličky, opět propláchneme, dokud není voda čistá a osušíme. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme osušené nudličky a zprudka orestujeme. Jakmile se játra zatáhnou, přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, plátky...
Zeleninové ledvinky na víně s rýží - recept od maminky
Zeleninové ledvinky  na víně s rýží Ledvinky namočíme přes noc do mléka, abychom se zbavily nepříjemného zápachu. Druhý den je důkladně propláchneme vodou a odstraníme blanky. Ledvinky nakrájíme na proužky a znovu vypereme v další vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit, pa...
Recept na Ledvinky jinak...
Ledvinky jinak... Ledvinky si očistíme, nakrájíme na plátky, dáme do cedníku a propláchneme několikrát v horké vodě, necháme okapat.Na proužky nakrájenou cibuli si orestujeme na oleji a nakrájené anglické slanině, až je trošku do hněda, přidáme připravené ledvinky a dusí...
Ledvinky na kapii a kaparech - recept od maminky
Ledvinky na kapii a kaparech Na sádle osmažíme cibuli, kterou jsme nakrájeli na půlkolečka. Já mám ráda v pokrmu z ledvinek výraznou cibulku, takže ji vypeču do karamelova. Cibulku pak z tuku vyberu a dám stranou. Na silně rozpálené sádlo po cibulce vložím na lístečky nakrájené ledvink...
Recept na Ledvinky na badyánu
Ledvinky na badyánu Ledvinky očistíme a promyjeme, tak, jak jsme zvyklí a nakrájíme je na širší plátky. Na oleji osmahneme cibuli, nakrájenou na proužky, přidáme ledvinky, které zprudka orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva dostatečně vydusí, přidáme badyá...
Ohnivá pánev v bramboráku - recept od maminky
Ohnivá pánev v bramboráku Játra si očistíme, překrájíme na menší kousky. Na oleji opečeme cibuli mírně dorůžova. Přidáme játra a prudce je orestujeme. Přidáme lečo, nadrobno nakrájené okurky, překrájenou kapii. Chvíli opékáme, pak osolíme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme ...
Játra se zakysankou
Játra se zakysankou Játra, šunku a kapii si nakrájíme na proužky, rajče na kousky, cibuli na jemno, česnek na plátky a cibulku na kolečka. Nakrájená játra posypeme v misce Solamylem, promícháme, na pánev dáme olej a orestujeme cibuli s cibulkou, pak přidáme játra, která orestuj...
 
Nalezeno: 9 receptůZobrazuji: 1-9 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy

Pokrmy z vnitřností

Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist