RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Drůbeží maso hlávkové zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - U domácí drůbeže se tradičně rozlišuje hrabavá drůbež (kur domácí, krůty) a vodní drůbež (kachny a husy). Kuřecí maso je druh masa, který pochází z kuřat, mláďa

Recepty - Drůbeží maso hlávkové zelí

Drůbeží maso - návody k vaření - online kuchařka

U domácí drůbeže se tradičně rozlišuje hrabavá drůbež (kur domácí, krůty) a vodní drůbež (kachny a husy). Kuřecí maso je druh masa, který pochází z kuřat, mláďat kura domácího hovorově označovaného jako slepice. Jedná se celosvětově o nejvíce rozšířený druh masa, který je konzumován. Kuřecí maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Často se konzumují prsa kuřete, ze kterých se mohou dělat například řízky, dále pak stehna a křídla.

Krouhané hlávkové zelí se hodí syrové do salátů, vařené nebo kysané zelí slouží jako příloha. Pro své všestranné využití v kuchyni, jednouchou úpravu, dlouhou skladovatelnost, ať už uchováváním celých hlávek v chladu nebo konzervováním tak, že se naložilo se solí a kmínem a nechalo vykvasit, se záhy stalo základní složkou potravy. Konzumací zelí se člověku dostávalo potřebné denní dávky vitamínů, především vitamínu C, a minerálních látek, ačkoliv nebyl ještě obeznámen s jejich blahodárným účinkem na lidský organismus. Zelí se postupně šlechtilo a dnes si můžeme vybrat z mnoha odrůd zelí bílého nebo červeného. S čerstvým nebo kysaným zelím je možno kombinovat množství pokrmů, neobejde se bez něj např. německá, polská nebo ruská či ukrajinská kuchyně a své čestné místo má i v kuchyních české, rakouské, maďarské, skandinávské atd.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 2 receptůZobrazuji: 1-2 receptů
Asijská kachní prsa
Asijská kachní prsa Kůži na mase nařežeme do mřížky, osolíme a naložíme do směsi sójové a rybí omáčky s nakrájenou citrónovou trávou, necháme alespoň hodinu marinovat. Mezitím si na rozpáleném oleji (ne sezamovém) opečeme pokrájenou zeleninu s houbami, kterou mícháme cca...
Dušená kachna v zelí
Dušená kachna v zelí Osolenou kachnu upečeme v troubě dozlatova (přeléváme šťávou). Na sádle osmahneme cibuli, přidáme nakrouhané zelí, bobkový list a kmín, podusíme, ochutíme octem, cukrem, přidáme nakrájenou papriku na nudličky, zaprášíme moukou, promícháme. Kachnu rozděl...
Nalezeno: 2 receptůZobrazuji: 1-2 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty

Drůbeží maso

Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

- Hrnková buchta z cukety
Vložil: Jarda
2018-06-13 12:52:27

Společně s tímto receptem můžu doporučit taky https://www.pomodo.cz/recepty/hrnkova-cuketova-buchta který jsem dělal také a povedl se mi. Jarek...
- Americký řízek
Vložil: Eva
2018-01-31 12:59:54

Dobrý den, mám dotaz, uležet dva dny se nechává řízek i s bramborem a broskví? Vždyť ty brambory budou černé. Děkuji za odpověď E....
roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist