RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu, recepty Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu,


Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu

Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Malé řízečky vepřového masa podle strávníků(měla jsem plecko), 1 cibule, 2-3 žloutky, sušený zázvor, větší kus pórku, 1 lžíci hladké mouky, olivový olej, pepř, sůl. Mražená, nebo čerstvá zeleninka(mrkev, hrášek, kukuřice), olivový olej, 1 kostka zeleninového vývaru, 1 lžička cukru, trochu vody, pár kapek citronu..

Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu
Zvětšit obrázek

Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu

Recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu:
Řízečky si naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme zázvorem, necháme odpočinout. Žloutky si našleháme, do pánve dáme olej a do růžova osmažíme nakrájenou cibuli na proužky a pak přidáme smažit řízečky, které namáčíme v našlehaných žloutkách, smažíme do měkka po obou stranách. Ke konci smažení přidáme na kroužky nakrájený pórek a pánev přikryjeme a dusíme. Ve vodě si rozpustíme mouku, nalijeme na řízečky a necháme převařit, můžeme dosolit. Na pánvi s olejem necháme smažit zeleninu, do které dáme zeleninový bujón a nakonec malinko vody, pár kapek citronu a cukr. Dáváme k řízečkům jako přílohu.

Poznámka k receptu na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu:
Chtěla jsem něco lehčího a povedlo se, není to žádný zázrak, ale je to dobroučký!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 06.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Malé řízečky vepřového masa podle strávníků(měla jsem plecko), 1 cibule, 2-3 žloutky, sušený zázvor, větší kus pórku, 1 lžíci hladké mouky, olivový olej, pepř, sůl. Mražená, nebo čerstvá zeleninka(mrkev, hrášek, kukuřice), olivový olej, 1 kostka zeleninového vývaru, 1 lžička cukru, trochu vody, pár kapek citronu.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist