RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zelňaky "pomojemu"

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zelňaky "pomojemu", recepty Zelňaky "pomojemu", Zelňaky, "pomojemu"


Recept na Zelňaky "pomojemu"

Recept na Zelňaky "pomojemu" je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Zelňaky "pomojemu" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 velké brambory 1 sáček kysaného zelí 3 lžíce polohrubé mouky 3 lžíce žitné mouky ½ sáčku instantního droždí 200 ml mléka 2 vejce 2 menší cibule 1 hlavička česneku ½ sáčku prášku do pečiva majoránka sůl pepř kmín pár kapek tekuté vegety trochu sádla s restovanou cibulkou a šunkou olej na smažení.

Zelňaky
Zvětšit obrázek

Recept na Zelňaky "pomojemu"

Recept na Zelňaky "pomojemu":
Nejprve si dáme rozkvasit mouku. Do připravené směsi mouk uděláme důlek, do něj vlijeme vlažné mléko a vysypeme sušené droždí. Promícháme, přikryjeme fólií a dáme do tepla. Zelí vymačkáme a několikrát překrájíme. Cibuli nasekáme najemno a česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme ručně nebo v mixéru na bramborovém struhadle. Zelí s cibulí, česnekem a nastrouhanými bramborami smícháme v míse, přidáme 2 vejce, majoránku, sůl, pepř, kmín, pár kapek tekuté vegety a trochu sádla s restovanou cibulkou a šunkou. Vše dobře promícháme. Nakonec do této směsi přidáme předkynutou mouku a opět promícháme. Nakonec – před smažením vmícháme prášek do pečiva. Smažíme zvolna, (aby zelí změklo) na oleji do růžova.

Poznámka k receptu na Zelňaky "pomojemu":
Všechny obrázky v plném rozlišení si můžete prohlédnout v GALERII http://clupmi.galerie.cz/5210951-zelnaky-pomojemu

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelňaky "pomojemu", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: clupmi
  • Datum vložení: 17.06.2011
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 4 velké brambory 1 sáček kysaného zelí 3 lžíce polohrubé mouky 3 lžíce žitné mouky ½ sáčku instantního droždí 200 ml mléka 2 vejce 2 menší cibule 1 hlavička česneku ½ sáčku prášku do pečiva majoránka sůl pepř kmín pár kapek tekuté vegety trochu sádla s restovanou cibulkou a šunkou olej na smažení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelňaky "pomojemu", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelňaky "pomojemu" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelňaky "pomojemu"

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist