RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou, recepty Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou, Zeleninovo, -, masová, sekaná, , plněná, , smotky,


Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou

Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g umletého libovějšího bůčku, 1 - 2 vejce, čerstvá majoránka, strouhanka, 1 malá kapusta, 1/2 špenátového protlaku, 1 jarní cibulka s natí, 4 - 5 stroužků česneku, 125 ml mléka, strouhanka, 1 KL uzené červené papriky, libeček, petrželka, 6 tenkých koleček trvanlivé kvalitní uzeniny nebo plátky uzeného masa /, 150 g gorgonzoly nebo Nivy, 1 PL dijonské hořčice, olej, sůl, pepř, kmín.

Zeleninovo - masová sekaná,  plněná  smotky  s gorgonzolou
Zvětšit obrázek

Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou

Recept na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou:
Připravíme si nejdříve špenát. Kostky špenátu necháme mírně rozmrazit. Kapustu kromě tvrdých listů nakrájíme na kousky a povaříme doměkka / nebo nakrájíme na nudličky a dáme nad páru na dobu cca 3 minuty /. Když kapusta trochu vychladne, smícháme ji s umletý bůčkem. Přidáme povolené špenátové kostky, pokrájenou cibulku, čerstvou majoránku, pepř, vejce, trochu mléka, prolisovaný česnek / medvědí česnek/ a dijonskou hořčici. Vše řádně promícháme, aby se masová směs se špenátem, kořením a kapustou dobře spojila. Pokud je potřeba, přisypeme podle konzistence ještě strouhanku. Gorgonzolu nebo Nivu pokrájíme na kostky cca 2,5 x 2,5 cm a zabalíme do tenkých plátků trvanlivé uzeniny. Mokrou rukou rozprostřeme těsto na plát a na něj poklademe uzeninové smotky s gorgonzolou / nivou /,libečkem a plocholistou petrželkou. Masový plát s náplní, mokrou rukou zavineme, posypeme na povrchu kmínem a dáme na plech, pokapaný olejem do vyhřáté trouby. Pečeme nejdříve přikryté alobalem cca 20 minut a pak již necháme dopéci bez přikrytí do pěkné zlatavé kůrečky. Podáváme s bramborem.

Poznámka k receptu na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou:
Můžeme dát na plech s pečícím papírem - podle každého. Hodí se do plátu dát místo uzeniny, uzené maso, pršut, nebo jiná kvalitní zauzená šunka.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 02.09.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500 g umletého libovějšího bůčku, 1 - 2 vejce, čerstvá majoránka, strouhanka, 1 malá kapusta, 1/2 špenátového protlaku, 1 jarní cibulka s natí, 4 - 5 stroužků česneku, 125 ml mléka, strouhanka, 1 KL uzené červené papriky, libeček, petrželka, 6 tenkých koleček trvanlivé kvalitní uzeniny nebo plátky uzeného masa /, 150 g gorgonzoly nebo Nivy, 1 PL dijonské hořčice, olej, sůl, pepř, kmín
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist