|
Recept na Zelené fazolové lusky se strouhankou
Recept na Zelené fazolové lusky se strouhankou je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zelené fazolové lusky se strouhankou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
balíček mražených zelených fazolových lůsků, půl lžičky soli plátek másla hrst strouhanky.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelené fazolové lusky se strouhankou
Recept na Zelené fazolové lusky se strouhankou: Fazolové lusky vaříme v osolené vodě 12 min. Mezitím na pánvi osmahneme na másle hrst strouhanky do zlatova. Vodu z fazolek slejeme (možno použít jako zeleninový vývar na polévku, smícháme osmahlou strouhanku s fazolkami.
Poznámka k receptu na Zelené fazolové lusky se strouhankou: No me to pred 40 lety taky varila stara babicka v Polsku bylo mi 5let a velmi mi to utkvelo v hlave akorat to bylo nejaky vic zamichany a mam pocit, ze orestovane byly i ty lusky... no uvidim bude to premiera po 40letech
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelené fazolové lusky se strouhankou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jindra1
- Datum vložení: 28.08.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: balíček mražených zelených fazolových lůsků, půl lžičky soli plátek másla hrst strouhanky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelené fazolové lusky se strouhankou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelené fazolové lusky se strouhankou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelené fazolové lusky se strouhankou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|