RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku, recepty Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku, Závitky, krkovice, se, zelím, špekem,dušené, papiň


Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku

Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 silnějších plátků vepřové krkovice 300 g Debrecínské špeku vcelku,nakrájeného na 5špalíků 100 g Debrecínského špeku nakrájeného na drobné kostičky 500 g okapaného kysaného zelí 200 ml sladšího bílého vína/použila jsem Pálavu 1 lžíce oleje 1 větší cibule nakrájená nadrobno 1 zarovnaná lžíce sladké uzené papriky 1 kostka zeleninového bujónu 1 zarovnaná lžíce Solamylu rozmíchaná ve 100ml studené vody mletý pepř nit na zajištění závitků.

Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku

Recept na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku:
Plátky krkovice přes mikroten naklepeme a zlehka poprášíme pepřem. Na každý plátek masa rozložíme zelí, položíme špalík špeku a maso zavineme do závitku. Závitky zajistíme nití. Do papiňáku na rozehřátý olej dáme osmahnout cibuli společně se špekem do narůžovělé barvy. Na takto připravený základ vložíme závitky a necháme je prudce ze všech stran zatáhnout. Zasypeme uzenou paprikou, rychle promícháme a zalijeme vínem. Rozdrobíme bujón a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu dusíme na mírném plameni 30minut. Hrnec ochladíme, otevřeme a měkké závitky dáme stranou. Do horké šťávy vmícháme solamyl a necháme 2minuty převařit. Závitky vrátíme do šťávy a necháme prohřát. Jako příloha se hodí vařené brambory, nebo bramborový knedlík.

Poznámka k receptu na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku:
Snažila jsem se pročíst všechny závitky se zelím, ale dušené v papiňáku jsem tady nenašla. Je to rychlá a chutná verze. Do podobných receptů přidávám několik dalších variant.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 27.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 5 silnějších plátků vepřové krkovice 300 g Debrecínské špeku vcelku,nakrájeného na 5špalíků 100 g Debrecínského špeku nakrájeného na drobné kostičky 500 g okapaného kysaného zelí 200 ml sladšího bílého vína/použila jsem Pálavu 1 lžíce oleje 1 větší cibule nakrájená nadrobno 1 zarovnaná lžíce sladké uzené papriky 1 kostka zeleninového bujónu 1 zarovnaná lžíce Solamylu rozmíchaná ve 100ml studené vody mletý pepř nit na zajištění závitků
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist