RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele, recepty Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele, Závitky, se, šalvějí, jarní, cibulkou, čerstv


Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele

Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 vepřové řízky 12 šalvějových lístků pršut nebo sušená šunka 3 jarní cibulky 100 ml suchého cherry nebo bílého vína 100 ml vývaru čerstvé pappardele máslo olej sůl.

Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele
Zvětšit obrázek

Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele

Recept na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele:
Řízky rozkrojíme ještě tak, abychom měli z každého dva tenké plátky. Naklepeme, osolíme, poklademe pršutem, dvěma lístky šalvěje a na špalíčky nakrájenými jarními cibulkami. Pevně svineme a spíchneme párátky. Opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran a přendáme do zapékací misky. Výpek zalijeme cherry a necháme trochu odpařit, poté přilijeme vývar. Vše přilijeme k závitkům a vložíme do vyhřáté trouby na 220C na 15 minut. Mezitím si připravíme šalvějové pappardele. Uvaříme je v dostatečném množství osolené vody, měly by být na skus a čerstvé jsou uvařené cca za 5-7 minut. V pánvi si rozpustíme máslo a přidáme posekané zbylé lístky šalvěje. Vložíme těstoviny a chvilku prohazujeme. Do výpeku k závitkům přidáme na zjemnění kousek chladného másla.

Poznámka k receptu na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele:
Bahula:Evi děkuju

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 07.07.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 2 vepřové řízky 12 šalvějových lístků pršut nebo sušená šunka 3 jarní cibulky 100 ml suchého cherry nebo bílého vína 100 ml vývaru čerstvé pappardele máslo olej sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist