RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem, recepty Závitek z roštěné plněný chřestem, Závitek, roštěné, plněný, chřestem


Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem

Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Závitek z roštěné plněný chřestem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky hovězí roštěné po 200g 12 ks chřestu 8 ks rajčat sušených naložených v oleji 8 plátků toastového chleba 50 ml smetany 2 vejce svazeček petržele 2 velké cibule sůl, pepř, olej.

Závitek z roštěné plněný chřestem
Zvětšit obrázek

Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem

Recept na Závitek z roštěné plněný chřestem:
Plátky masa v polovině nakrojíme - ne do konce - rozevřeme a tím nám vznikne velký plátek. Naklepeme, osolíme a opepříme. Chřest oloupeme a 5 minut povaříme v osolené vodě. Pak přendáme do studené vody, ochladíme a osušíme. Plátky toastového chleba nakrájíme na menší kostky, přilijeme smetanu, přidáme vejce a nasekanou petržel. Podle chuti osolíme a opepříme. Doprostřed plátku masa rozprostřeme 1/4 nádivky, na ní položíme 3 ks chřestu a 2 ks pokrájených rajčat. Maso zabalíme a svážeme potravinářským provázkem. Kdo má PH s možností použití na sporáku si v něm rozehřeje trochu oleje a zprudka orestujeme maso ze všech stran aby se zatáhlo. Kdo nemá, orestuje na pánvi. Cibuli pokrájíme na půlkolečka a orestujeme na pánvi do světlehněda. Přidáme k masu, přilijeme trošičku vody a pomalíme na stupni 1. 6-7 hodin. Po této době vyjmeme maso, zbavíme ho provázku a dáme do tepla. Podle toho jakou si zvolíme přílohu si buď výpek s cibulí jen rozmixujeme, nebo rozmixujeme, přidáme smetanu, hladkou mouku a provaříme.

Poznámka k receptu na Závitek z roštěné plněný chřestem:
Inpirace je z časopisu Pošli recept. Je upravený podle mé chuti a pro přípravu v PH.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Závitek z roštěné plněný chřestem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Dooga
  • Datum vložení: 05.07.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 4 plátky hovězí roštěné po 200g 12 ks chřestu 8 ks rajčat sušených naložených v oleji 8 plátků toastového chleba 50 ml smetany 2 vejce svazeček petržele 2 velké cibule sůl, pepř, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na závitek z roštěné plněný chřestem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Závitek z roštěné plněný chřestem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Závitek z roštěné plněný chřestem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist