RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zauzená zelnice s křenem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zauzená zelnice s křenem, recepty Zauzená zelnice s křenem, Zauzená, zelnice, křenem


Recept na Zauzená zelnice s křenem

Recept na Zauzená zelnice s křenem je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Zauzená zelnice s křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Hlávka bílého zelí uzené kuřecí stehno 1 cibule 1-2PL křeníku nebo křenu 1KL uzené papriky kmín kysaná smetana máslo.

Zauzená zelnice s křenem
Zvětšit obrázek

Recept na Zauzená zelnice s křenem

Recept na Zauzená zelnice s křenem:
Na másle si zpěníme nakrájenou cibuli. Stehno vykostíme, kůži nakrájíme na malé kostičky a spolu s cibulí ji nechame opéct. Zaprášíme uzenou paprikou, promícháme a přidáme pokrájené maso. Přisypeme pokrájené zelí, kmín, osolíme a podlijeme vodou nebo vývarem ( nejlépe uzeným). Uvaříme do měkka. Nakonec vmícháme křeník a vlijeme rozmíchanou kysanou smetanu s několika lžícemi horké polévky. Podle chuti a potřeby můžeme zahustit.

Poznámka k receptu na Zauzená zelnice s křenem:
Jana Pá:Jani, díky moc a jsem ráda, že jsi sem nakonec tu fotku propasírovala

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zauzená zelnice s křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 02.02.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Hlávka bílého zelí uzené kuřecí stehno 1 cibule 1-2PL křeníku nebo křenu 1KL uzené papriky kmín kysaná smetana máslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zauzená zelnice s křenem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zauzená zelnice s křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zauzená zelnice s křenem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist