RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem, recepty Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem, Zauzená, klobása, hříbky, gulášové, , omáčce, ,


Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 gramů hříbků /zamražených z loňského roku/ 200 gramů výborných domácích klobásek 4 lžíce sádla 400 gramů cibule 2 lžíce červené gulášové papriky sůl, pepř,majoránka 2 lžíce červené kapie naložené 1-2 feferonky 2 stroužky česneku 200 ml piva 2 malé cibule na ozdobu 1 paprika zelená 2 lžíce hladké mouky na zahuštění, nebo solamyl 1 lžíce kečupu masox houbové koření/není nutné/.

Zauzená klobása a hříbky v gulášové  omáčce  s pivem
Zvětšit obrázek

Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem:
Na sádle si osmahneme cibule dohněda a na nich pak opečeme zprudka klobásky. Přidáme hříbky a podlijeme je vývarem z masoxu, přidáme na proužky pokrájenou zelenou papriku, kečup, kapii a podlijeme vše pivem, přidáme masox a dusime do měkka. Nakonec dochutíme pepřem, majoránkou a houbovým kořením a zahustíme moukou nebo solamylem. Podáváme s knedlíkem nebo s chlebem. Zdobíme cibulkou a kapií. Feferonku si tam dává jen můj manžel do talíře, já jsem radši bez ní.

Poznámka k receptu na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem:
Moc nám chutná tento guláš, když jsem s dědou jezdila stavět chatu, tak to bylo vždy nej jídlo, houby jsme donesli a pivo měl děda vždy po ruce, moc jsem to mívala ráda a to mi zůstalo dodnes.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 25.07.2011
  • Počet porcí: 10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: 300 gramů hříbků /zamražených z loňského roku/ 200 gramů výborných domácích klobásek 4 lžíce sádla 400 gramů cibule 2 lžíce červené gulášové papriky sůl, pepř,majoránka 2 lžíce červené kapie naložené 1-2 feferonky 2 stroužky česneku 200 ml piva 2 malé cibule na ozdobu 1 paprika zelená 2 lžíce hladké mouky na zahuštění, nebo solamyl 1 lžíce kečupu masox houbové koření/není nutné/
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist