RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečený PANGASIUS

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečený PANGASIUS, recepty Zapečený PANGASIUS, Zapečený, PANGASIUS


Recept na Zapečený PANGASIUS

Recept na Zapečený PANGASIUS je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Zapečený PANGASIUS budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Rybí filé Pangasius, mražená zelenina (s úspěchem používám čínskou směs), 3-4 vejce, tvrdý sýr, sůl, koření podle vlastní chuti a fantazie, máslo, prášek do pečiva, strouhanka, mléko, vše přiměřeně k danému množství..

Zapečený PANGASIUS
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečený PANGASIUS

Recept na Zapečený PANGASIUS:
Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle použitého sýru). Další vrstvu tvoříme nahrubo nastrouhaným sýrem, u mě zatím vede uzený. Vše "zamázneme" směsi z rozkvedlaných vajec, mléka, soli, prášku do pečiva (pokud dělám menší množství v zapékací míse, dávám pouze 1/2 prášku) a strouhanky. Konzistence by měla být středně hustá. Dáme zapéct při teplotě 200 stupňů asi na 30 minut.

Poznámka k receptu na Zapečený PANGASIUS:
Toto jídlo připravuji rád, protože je nenáročné na přípravu a šikovný kuchař za hodinu zve ke stolu. P.S. Vyzkoušel jsem máslem máznout pouze stěny pekáčku a dno jsem vyložil anglickou. A také to bylo jedlé :-))

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený PANGASIUS, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jenda1
  • Datum vložení: 23.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Rybí filé Pangasius, mražená zelenina (s úspěchem používám čínskou směs), 3-4 vejce, tvrdý sýr, sůl, koření podle vlastní chuti a fantazie, máslo, prášek do pečiva, strouhanka, mléko, vše přiměřeně k danému množství.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený pangasius, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený PANGASIUS - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený PANGASIUS

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist