|
Recept na Zapečený PANGASIUS
Recept na Zapečený PANGASIUS je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečený PANGASIUS budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Rybí filé Pangasius, mražená zelenina (s úspěchem používám čínskou směs), 3-4 vejce, tvrdý sýr, sůl, koření podle vlastní chuti a fantazie, máslo, prášek do pečiva, strouhanka, mléko, vše přiměřeně k danému množství..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený PANGASIUS
Recept na Zapečený PANGASIUS: Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle použitého sýru). Další vrstvu tvoříme nahrubo nastrouhaným sýrem, u mě zatím vede uzený. Vše "zamázneme" směsi z rozkvedlaných vajec, mléka, soli, prášku do pečiva (pokud dělám menší množství v zapékací míse, dávám pouze 1/2 prášku) a strouhanky. Konzistence by měla být středně hustá. Dáme zapéct při teplotě 200 stupňů asi na 30 minut.
Poznámka k receptu na Zapečený PANGASIUS: Toto jídlo připravuji rád, protože je nenáročné na přípravu a šikovný kuchař za hodinu zve ke stolu. P.S. Vyzkoušel jsem máslem máznout pouze stěny pekáčku a dno jsem vyložil anglickou. A také to bylo jedlé :-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený PANGASIUS, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 23.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Rybí filé Pangasius, mražená zelenina (s úspěchem používám čínskou směs), 3-4 vejce, tvrdý sýr, sůl, koření podle vlastní chuti a fantazie, máslo, prášek do pečiva, strouhanka, mléko, vše přiměřeně k danému množství.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený pangasius,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený PANGASIUS - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený PANGASIUS
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|