|
Recept na Zapečený hlávkový salát
Recept na Zapečený hlávkový salát je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Zapečený hlávkový salát budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hlávkový salát, 60 g másla, 3 žloutky, 150 g měkkého salámu, 2 lžíce strouhanky, 2,5 dcl mléka, sníh z bílků..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený hlávkový salát
Recept na Zapečený hlávkový salát: Očištěný salát pokrájíme na tenké nudličky a několik minut vaříme v osolené vodě. Vodu slijeme, salát smícháme s máslem, žloutkama, osolíme a opepříme. Přidáme měkký salám nakrájený na kostičky, strouhanku, mléko a sníh ze zbylých bílků. Řádně promícháme, vložíme do vymaštěného pekáčku a krátce zapečeme.
Poznámka k receptu na Zapečený hlávkový salát: takže už se mi to zapíká a vypadá to naprosto luxusně.... taková jakoby odboba nádivky mi přijde... přidala jsem si do toho cuketu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený hlávkový salát, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 700413
- Datum vložení: 09.09.2009
- Počet porcí: 700413
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: Hlávkový salát, 60 g másla, 3 žloutky, 150 g měkkého salámu, 2 lžíce strouhanky, 2,5 dcl mléka, sníh z bílků.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený hlávkový salát,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený hlávkový salát - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený hlávkový salát
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|