RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem, recepty Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem, Zapečené,plněné, papriky, na, bazalce, oreganem


Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem

Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 velké červené papriky, 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 100 g strouhaného Eidamu, 3 rajčata, 1 rajčatový protlak větší, 1 lžíce bazalky, 1 lžička oregana, 5 kuliček zeleného pepře (nebo černých), 5 kuliček nového koření, 4 bobkové listy, štipec tymiánu, 3 stroužky česneku, hladká mouka, cukr dle chuti, olej, sůl..

Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem

Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem:
V hrnci ve kterém budeme péct si na oleji osmažíme cibuli do sklovata. Papriky si naplníme směsí z mletého masa, které ochutíme strouhaným sýrem, solí, oreganem, smícháme a nacpeme do očištěných paprik, které uzavřeme vrškem se stopkou, opečeme ze všech stran, zalijeme vodou smíchanou s rajčatovým protlakem, přidáme na menší kousky nakrájená rajčata, česnek na plátky,bazalku, nové koření, pepř, tymián, osolíme, hrnec přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby tak na 30 minut. Po zapečení dáme na kamna, odstraníme vršky se stopkou, v malém množství vody si rozmícháme mouku, vlijeme do omáčky na zahuštění a převaříme.

Poznámka k receptu na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem:
Plněných paprik je tu dost a každý recept je svým způsobem originál a liší se, tento můj vymyšlený je jiný surovinami i přípravou! Může se dát na zjemnění i trochu smetany, rajčata a papriky také omáčku zahušťují, při dušení se rozpadávají.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 28.03.2010
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 3 velké červené papriky, 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 100 g strouhaného Eidamu, 3 rajčata, 1 rajčatový protlak větší, 1 lžíce bazalky, 1 lžička oregana, 5 kuliček zeleného pepře (nebo černých), 5 kuliček nového koření, 4 bobkové listy, štipec tymiánu, 3 stroužky česneku, hladká mouka, cukr dle chuti, olej, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist