RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem, recepty Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem, Zapečené, nudle, m


Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem

Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Sáček(500 g)širokých nudlí, 500 g uzeného bůčku, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, kus nivy, pár žampionů(nebo4 vejce, 100 ml 30% smetany, 200 ml uzeného vývaru v kterém jsme povařili maso, 2 lžíce majoránky, 2 lžíce pažitky, 2 lžíce medvědího česneku(kdo ho nemá dá 1 strouzek česneku navíc,trochu oleje, pepř, sůl..

Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem

Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem:
Nudle si uvaříme podle návodu na sáčku. Do pekáčku v kterém budeme zapékat si dáme trochu oleje, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, necháme osmažit, pak přidáme povařený uzený bůček, který nakrájíme na menší kostičky, přidáme majoránku, pažitku, medvědí česnek, pepř, na plátky nakrájené žampiony, chvilku restujeme a promícháme, dáme uvařené, scezené nudle, opět důkladně promícháme, zalijeme vývarem z masa a osolíme jak je třeba. Zapneme si troubu a než se rozehřeje rozšleháme si vajíčka a nastrouhanou nivu ve smetaně a zalijeme celou vrchní plochu nudlí, pak už jen 20 minut zapečeme.

Poznámka k receptu na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem:
Dneska se mi vybavilo, že v zapečených těstovinách je dobrá majoránka a už to jelo jedno po druhém a bylo hotovo a protože použijeme jen 200 ml vývaru z masa, tak z ostatního je výborná uzená polévka!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 18.02.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Sáček(500 g)širokých nudlí, 500 g uzeného bůčku, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, kus nivy, pár žampionů(nebo4 vejce, 100 ml 30% smetany, 200 ml uzeného vývaru v kterém jsme povařili maso, 2 lžíce majoránky, 2 lžíce pažitky, 2 lžíce medvědího česneku(kdo ho nemá dá 1 strouzek česneku navíc,trochu oleje, pepř, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist