|
Recept na Zapečené květákové pyré
Recept na Zapečené květákové pyré je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Zapečené květákové pyré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 karfiol ( květák ), 3 papriky, 4 paradajky, 50 g strúhaného syra, 2-3 lyžice mlieka, 1 vajce, soľ, 4 lyžice masla.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené květákové pyré
Recept na Zapečené květákové pyré: Karfiol uvaríme v osolenej vode. Scedíme a rozmačkáme vidličkou alebo zomelieme. Prilejeme mlieko a vmiešame 2 lyžice masla. Do vymazaného pekáčika dáme polovicu na rezance narezaných paprík, vrstvu karfiolového pyré, druhú polovicu paprík. Navrch uložíme na plátky narezané paradajky. Položíme 2 lyžice masla a v rúre zakryté 20 minút pečieme pri strednej teplote. Potom posypeme syrom a odkryté dopečieme dozlata.
Poznámka k receptu na Zapečené květákové pyré: Žížalo, Náhodou, dcera je už doma, nácka si už natlačila a pochválila Ten bodík je od celé rodiny
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené květákové pyré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 23.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 karfiol ( květák ), 3 papriky, 4 paradajky, 50 g strúhaného syra, 2-3 lyžice mlieka, 1 vajce, soľ, 4 lyžice masla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené květákové pyré,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené květákové pyré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené květákové pyré
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|