RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené gulášové špagety

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené gulášové špagety, recepty Zapečené gulášové špagety, Zapečené, gulášové, špagety


Recept na Zapečené gulášové špagety

Recept na Zapečené gulášové špagety je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Zapečené gulášové špagety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Gulášový základ: 0,5kg vepřového plecka, 0,5kg cibule, malý rajský protlak, lžička mleté papriky, drcený kmín, gulášové koření, sůl, pepř, voda, olej Zeleninové lečo: 2 papriky, 4 rajčata, cibule, ocet, voda, sůl, cukr (nebo 2 středně velké sklenice leča zavařeného) Balíček špaget a 20-30dkg hrubě strouhaného eidamu.

Zapečené gulášové špagety
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené gulášové špagety

Recept na Zapečené gulášové špagety:
- V jednom hrnci si připravíme klasický základ na vepřový guláš. Na oleji osmahneme do hněda drobně krájenou cibuli. Když je hotová, přidáme lžičku mleté sladké (nebo gulášové) papriky. Chvilku mícháme, pak přidáme na menší kostky nakrájené plecko, sůl a drcený kmín a restujeme. Potom přimícháme gulášové koření, protlak, dochutíme dle chuti (já přidala ještě chilli omáčku, máme rádi jídla pikantnější) a mírně podlijeme vodou. Dusíme za občasného míchání a podlévání na mírném ohni doměkka. Hotový základ by měl obsahovat aspoň trochu šťávy, aby obalila špagety. - V druhém hrnci si zatím udusíme klasické zeleninové lečo (nebo to konzervované) samozřejmě bez vajec. - Ve třetím hrnci si uvaříme do poloměkka špagety. Když je vše hotové, smícháme v pekáči nebo zapékací míse vše dohromady, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci do trouby asi na 10 minut. Zapékáme jen kvůli sýru, ostatní je hotové.

Poznámka k receptu na Zapečené gulášové špagety:
Tento recept jsem si zamilovala už jako malá holka, kdy nám ho dělala babička. Jsou to mé nejoblíbenější špagety

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené gulášové špagety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Petra Benesova (Petra Benešová)
  • Datum vložení: 03.06.2014
  • Počet porcí: 8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Gulášový základ: 0,5kg vepřového plecka, 0,5kg cibule, malý rajský protlak, lžička mleté papriky, drcený kmín, gulášové koření, sůl, pepř, voda, olej Zeleninové lečo: 2 papriky, 4 rajčata, cibule, ocet, voda, sůl, cukr (nebo 2 středně velké sklenice leča zavařeného) Balíček špaget a 20-30dkg hrubě strouhaného eidamu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené gulášové špagety, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené gulášové špagety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené gulášové špagety

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist