|
Recept na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou
Recept na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 4 velké brambory pytlík kyselého zelí asi 20 dkg anglické slaniny 1 větší cibule 1 smetana ke šlehání sůl,pepř,drcený kmín.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou
Recept na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou: Brambory nakrájené na plátky nyskládáme do vymazaného pekáče.Osolíme,opepříme a posypeme drceným kmínem. Brambory posypeme na plátky nakrájenou anglickou slaninou,na slaninu navršíme kyselé zelí,které jsme nakrájeli na kratší kousky,na zelí dáme nakrájenou cibuli, na cibuli opět dáme vrstvu nakrájených brambor,které opět posolíme,opepříme a posypeme drceným kmínem. Polejeme smetanou a dáme do trouby zapéct do zlatavé barvy.
Poznámka k receptu na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou: Jako ozdobu i doplněk jsme si dali červenou řepu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mardosa (Martina)
- Datum vložení: 14.09.2009
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Asi 4 velké brambory pytlík kyselého zelí asi 20 dkg anglické slaniny 1 větší cibule 1 smetana ke šlehání sůl,pepř,drcený kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené brambory s kyselým zelím a anglickou slaninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|