RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená česneková bageta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená česneková bageta, recepty Zapečená česneková bageta, Zapečená, česneková, bageta


Recept na Zapečená česneková bageta

Recept na Zapečená česneková bageta je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Zapečená česneková bageta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 velká bageta 150 g másla 3 stroužky česneku 2 lžíce nasekaných bylinek dle individuální chuti (nejlépe pažitka, petrželka, bazalka...) trochu soli alobal.

Zapečená česneková bageta
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená česneková bageta

Recept na Zapečená česneková bageta:
Změklé máslo smícháme se špetkou soli, prolisovaným česnekem a nasekanými čerstvými bylinkami. Bagetu nakrájíme na příčné plátky široké cca 2 cm, ale řezy úplně nedokončíme. Bageta tak zůstane vcelku. Do každého zářezu vetřeme jednu lžičku bylinkového másla a zbytkem potřeme povrch bagety (viz. foto). Bagetu těsně zabalíme do alobalu, vložíme do trouby rozehřáté na 180°C a pečeme 10 minut. Poté obrátíme, pečeme 5 minut, nato zvrchu odhrneme alobal a dalších 5 minut dopečeme dokřupava. Rozkrájíme a podáváme teplé k pečenému nebo grilovanému masu, obloženým talířům, zeleninovým salátům, naloženým sýrům nebo jen tak samostatně, třeba k bílému vínu.

Poznámka k receptu na Zapečená česneková bageta:
tu můžemke grilovanému masíčku jako dělaná

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená česneková bageta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 21.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 1 velká bageta 150 g másla 3 stroužky česneku 2 lžíce nasekaných bylinek dle individuální chuti (nejlépe pažitka, petrželka, bazalka...) trochu soli alobal
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená česneková bageta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená česneková bageta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená česneková bageta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist