RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou, recepty Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou, Zapečená, bílá, klobása, těstovinami, nivou


Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g drobných těstovin 500 g bílé klobásy (vinné nebo smetanové) 150 g nivy 1 svazek hladkolisté petrželky 250 ml mléka nebo smetany na vaření 2-3 stroužky česneku čerstvě mletý pepř sůl olej nebo máslo.

Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

Recept na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou:
Těstoviny uvaříme na skus, scedíme, promícháme s olejem nebo roztopeným máslem, aby se neslepily a necháme vychladnout. Mezitím smícháme mléko nebo smetanu s nahrubo nastrouhanou nivou, prolisovaným česnekem a vymačkaným obsahem z bílé klobásy. Ruční metlou vymícháme na hladkou, středně hustou kaši, kterou dobře promícháme s vychladlými těstovinami a nasekanou petrželkou. Směs vydatně opepříme a dosolíme. Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).

Poznámka k receptu na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou:
Dnes tuto mňamku dojíme k obědu. Je to fakt skvělé a přitom jednoduché a levné jídlo. Recept si zapisuju mezi své oblíbené, takže díky za něj!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 08.01.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 300 g drobných těstovin 500 g bílé klobásy (vinné nebo smetanové) 150 g nivy 1 svazek hladkolisté petrželky 250 ml mléka nebo smetany na vaření 2-3 stroužky česneku čerstvě mletý pepř sůl olej nebo máslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist