RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Žampióny plněné Madetkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Žampióny plněné Madetkou, recepty Žampióny plněné Madetkou, Žampióny, plněné, Madetkou


Recept na Žampióny plněné Madetkou

Recept na Žampióny plněné Madetkou je zařazen v kategorii houby. K přípravě Žampióny plněné Madetkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
velké žampióny (asi 7 ks na osobu), cibule, máslo, majoránka, sůl, pepř, mléko, tavený sýr (nejlépe Madetka 1ks).

Žampióny plněné Madetkou
Zvětšit obrázek

Recept na Žampióny plněné Madetkou

Recept na Žampióny plněné Madetkou:
Žampionům utrháme nožičky a vydlabeme z žampiónů vnitřek, pokud se okraj spojuje s nožičkou, odloupeme ho taky, uděláme z žampionů jakoby mističky. Takto upravené žampiony dáme na pekáč. Zbytky vydlabané z žampiónů a nožičky pokrájíme na malé kousky. Nakrájíme na jemno cibuli. Do kastrůlku dáme máslo, na něj vložíme na drobno nakrájenou cibulku. Tu opečeme dozlatova - doporučuji mírný plamen. Poté přidáme pokrájené vnitřky a nožičky žampiónů, přidáme i trochu másla, majoránku, podle chuti osolíme a opepříme (nemusíte vůbec, i tak je to dobré) a necháme žampióny za stálého míchání osmažit. Nalijeme trochu mléka a vhodíme do směsi Madetku. Tu za stálého míchání rozmělníme ve směsi. Vypneme sporák a nalijeme tuto směs postupně do žampiónů na pekáči. Pekáč vložíme do trouby, zapnuto z obou stran asi na 180°C asi na 10 minut. Po vyndání ozdobíme petrželkou, nebo lahůdkovou cibulkou. Podáváme s bramborem.

Poznámka k receptu na Žampióny plněné Madetkou:
Jana Remkova: ja myslim, ze u druheho sem se hlavne upsala :o) ale myslela jsem běžné koření ne marihuanu, ale ja hold majoránce říkám mariánka ... a marihuáně maruhánka, ale někdo by to mohl pochopit jinak, tak sem to uváděla na pravou míru...a majoránka u mě nesmí chybět v bramboračce, žmpiónech (např. na másle, mňam) a v bramborákách, jinak jí moc nepoužívám

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žampióny plněné Madetkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sindynka
  • Datum vložení: 08.06.2013
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: velké žampióny (asi 7 ks na osobu), cibule, máslo, majoránka, sůl, pepř, mléko, tavený sýr (nejlépe Madetka 1ks)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žampióny plněné madetkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žampióny plněné Madetkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žampióny plněné Madetkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist