RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině, recepty Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině, Zadělávaná, kapusta, uzeným, vepřovým, masem, na


Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině

Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 menší, nebo 1/2 veliké kapusty 2 cibule 5 stroužků česneku 100 g slaniny vcelku, může být i anglická slanina 200 g uzeného Moravského masa 200 g vepřové krkovice 5 stroužků česneku instantní jíška, nebo udělaná doma z mouky a tuku trošku sádla 1 bobkový list trošku mletého kmínu vývar, nebo voda pepř sůl.

Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině
Zvětšit obrázek

Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině

Recept na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině:
Kapustu si nakrájíme na nudličky, jako krájíme zelí, cibuli na malé kousky, slaninu na menší čtverečky, maso na proužky. Do hrnce dáme sádlo se slaninou, necháme jí rozpustit, přidáme cibuli, necháme jí osmažit do sklovita, pak přidáme maso a necháme ho zalité vývarem, nebo vodou dusit. Když začne maso měknout, dáme připravenou kapustu, ještě trochu zalijeme, přidáme bobkový list, kmín, pepř, osolíme a necháme dusit. Před koncem, kdy už je všechno měkké dáme rozmačkaný česnek, jíšku a necháme tak 15 minut převařovat odkryté. Nezahušťujeme moc, jen tak, aby nám zbyla šťáva.

Poznámka k receptu na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině:
Zbyl mi kousek uzeného a kousek vepřové krkovice, tak jsem přemýšlela co z toho uvařit a když jsem si všimla, že v chodbě na komodě leží krásná kapusta byla jasno a půlka je jí pryč, byla veliká. Maso jsem měla obojí vařené, tak jsem ho dávala ke konci.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 12.04.2013
  • Počet porcí: 4-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 menší, nebo 1/2 veliké kapusty 2 cibule 5 stroužků česneku 100 g slaniny vcelku, může být i anglická slanina 200 g uzeného Moravského masa 200 g vepřové krkovice 5 stroužků česneku instantní jíška, nebo udělaná doma z mouky a tuku trošku sádla 1 bobkový list trošku mletého kmínu vývar, nebo voda pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist