RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka, recepty wok - pikantni kureci nudlova polevka, wok, -, pikantni, kureci, nudlova, polevka


Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka

Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě wok - pikantni kureci nudlova polevka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1lyzica tamarindovej pasty, 2cervene chili papriky pokrajanajej nadrobno, 3 roztlacene struciky cesnaku, 2cm kusok dumbiera ((zazvoru) pokrajany nadrobnucko, 2 lyzice rybej omacky, 2lyzice palmoveho, alebo jemneho krystaloveho cukru, 4 limetove, alebo citronove listky, 1,5litra kuracieho vyvaru, 350g kuracich prs, 100g naplatkovanej mrkvy, 350 g sladkych zemiakov (ja som sladke zemiaky nemala a tak som smelo nakrajala kalerab (kedlubnu)), 100g mladych kukuricnych sulkov, hrst cerstveho nasekaneho koriandru, 100g prepolenych ceresnovych paradajok, 150g plochych ryzovych rezancov..

wok - pikantni kureci nudlova polevka
Zvětšit obrázek

Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka

Recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka:
Do velkeho predhriateho woku, dame tamarindovu pastu, cili papricky, cesnak, dumbier, rybiu omacku, cukor, limetove listky a kuraci vyvar. Za staleho miesania nechame zovriet. Zmiernime ohen a varime 5 minut. Ostrym nozom pokrajame na tenke platky kuracie prsia. vlozime ich do woku a varime dalsich 5 minut. Zmiernime ohen a pridame mrkvu, sladke zemiaky a mlade kukuricky. Naprikryte varime na slabom ohni 5 min, alebo kym zelenina nezmakne a kuracine nie je celkom uvarena. Primiesame koriander, ceresnove paradajky a rezance. Varime na slabom ohni este 5 min, kym rezance nezmaknu.

Poznámka k receptu na wok - pikantni kureci nudlova polevka:
oproti povodnemu receptu som ubrala tamarindovu pastu, limetove listky a zazvor. vsetko su kysle surovniny a polievka mi prisla velmi kysla, ale zalezi to na vasej chuti. mozno preto su tu pouzite sladke zemiaky aby bola zmiernena ta kyslost..po korekcii kyslych surovin bola polievka vynikajuca a zjedli sme ju uplne celu na posedenie. tamarindova pasta sa da *vyrobit* zmiesanim melasy a limetovej stavy. http://www.vitamina.cz/Tamarindova-pasta-200g-LUCI... rybia omacka http://www.japan-eshop.com/index.php?show=detail&p... siroke ryzove rezance http://www.japan-eshop.com/index.php?show=detail&p... palmovy cukor http://www.fairove.cz/id2-10-250-Produkt-palmovy-c... no a nakoniec...nedesta sa..polievka je do hneda. zdroj / kniznica sefkuchara

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu wok - pikantni kureci nudlova polevka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: vybusna
  • Datum vložení: 08.09.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1lyzica tamarindovej pasty, 2cervene chili papriky pokrajanajej nadrobno, 3 roztlacene struciky cesnaku, 2cm kusok dumbiera ((zazvoru) pokrajany nadrobnucko, 2 lyzice rybej omacky, 2lyzice palmoveho, alebo jemneho krystaloveho cukru, 4 limetove, alebo citronove listky, 1,5litra kuracieho vyvaru, 350g kuracich prs, 100g naplatkovanej mrkvy, 350 g sladkych zemiakov (ja som sladke zemiaky nemala a tak som smelo nakrajala kalerab (kedlubnu)), 100g mladych kukuricnych sulkov, hrst cerstveho nasekaneho koriandru, 100g prepolenych ceresnovych paradajok, 150g plochych ryzovych rezancov.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na wok - pikantni kureci nudlova polevka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na wok - pikantni kureci nudlova polevka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď wok - pikantni kureci nudlova polevka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist