RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím, recepty Wok - kuřecí prsa se zelím, Wok, -, kuřecí, prsa, se, zelím


Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím

Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Wok - kuřecí prsa se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
450 g vykostenych kuracich prs bez koze, 2 pretlacene strucky cesnaku, 1 zelenu papriku, hrst mladych hraskovych strucikov, 6 salotiek (alebo mladych cibuliek) pokrajanej na kolieska, 200 g postruhanej kapusty, 3 pl zltej fazulovej omacky, hrst prazenych nesolenych orieskov kesu, 2 pl slnecnicoveho oleja..

Wok - kuřecí prsa se zelím
Zvětšit obrázek

Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím

Recept na Wok - kuřecí prsa se zelím:
Kuracie maso pokrajame na tenke prezanceky. nozom vyberieme z papriky vnutro a nakrajame ju na tenucke rezanceky. Vo velkom woku rozohrejeme na plne pecky slnecnicovy olej. Maso nan vlozime, pretlacime k nemu cesnkak a opekame cca 5 minut, alebo kym maso nie je zlate a makke. Pridame hraskove struciky, salotku, rezanceky zelenej papriky a kapustu. Miesame dalsich 5 minut, alebo kym zelenina neomakne...ale nie uplne..musi byt makka a pritom chrumkava. Pridame zltu fazulovu omacku a prehrejeme este 2 minuty. nakoniec posypeme kesu orieskami. ja som zmes z woku zmiesala s kuceravymi azijskymi tenkymi rezancami..ale ak si urobite trosku omacky, tym, ze prilejete na zaver zopar lyzic horucej vody, tak sa to moze jest aj s ryzou.

Poznámka k receptu na Wok - kuřecí prsa se zelím:
zdroj : kniznica sefkuchara Prvykrat som pouzila zltu fazulovu omacku a je to nieco take ako husta sojova omacka, takze sa da kludne nahradit sojovou omackou do ktorej sme zamiesali solamyl. zlta fazula tam hra rolu len vtom, ze je svetla a nezafarbi do tmava hotove jedlo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Wok - kuřecí prsa se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: vybusna
  • Datum vložení: 12.11.2009
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 450 g vykostenych kuracich prs bez koze, 2 pretlacene strucky cesnaku, 1 zelenu papriku, hrst mladych hraskovych strucikov, 6 salotiek (alebo mladych cibuliek) pokrajanej na kolieska, 200 g postruhanej kapusty, 3 pl zltej fazulovej omacky, hrst prazenych nesolenych orieskov kesu, 2 pl slnecnicoveho oleja.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na wok - kuřecí prsa se zelím, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Wok - kuřecí prsa se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Wok - kuřecí prsa se zelím

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist