RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu, recepty Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu, Výstavní, telecí, kotletky, na, lišká


Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu

Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 telecí vykostěné kotletky na osobu, silný masový vývar, 100 g lišek na porci, 1 velká cibule, špetka drceného tymiánu, bílý pepř, drcený kmín, špetka mletého koriandru, špetička muškátového květu, dobrý tuk na dušení, sůl, na dohuštění trošku solamylu.

Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu
Zvětšit obrázek

Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu

Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu:
Kotletky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Odložíme stranou, mezitím si ty větší lišky nakrájíme na drobno, menší necháme vcelku. Na rozpáleném tuku zpěníme cibuli nakrájenou na hodně jemné kousky , vložíme lišky, osolíme, vložíme tymián, kmín, pepř, koriandr a květ. Dusíme jen chvilku zakryté a ne úplně do měkka, aby zůstaly ještě poměrně tužší. Lišky vyndáme a do základu vložíme maso, zprudka osmahneme na obou stranách. Vrátíme lišky a zalijeme vývarem Oboje dusíme do měkka. Pak šťávu přecedíme, dochutíme a pokud není hustá podle našeho přání, přidáme trošku solamylu. Šťáva by měla být lesklá,chutnat a cítit hlavně těmito houbami a už dostatečné hustá i bez solamylu. Určitě se prý nehodí zahušťovat moukou. Jako příloha - sypká rýže.

Poznámka k receptu na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu:
Název má podle rakouského Hornu a měli jsme ji na výstavě, kterou jsme navštívili. Manžel má nevšední dar vytáhnout z každého tajemství receptu a povedlo se mu to i zde.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 06.10.2009
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 2 telecí vykostěné kotletky na osobu, silný masový vývar, 100 g lišek na porci, 1 velká cibule, špetka drceného tymiánu, bílý pepř, drcený kmín, špetka mletého koriandru, špetička muškátového květu, dobrý tuk na dušení, sůl, na dohuštění trošku solamylu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v hornu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist