RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou, recepty Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou, Vypečené, fazolkové, kuře, na, slanině, adžikou


Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou

Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuřecí maso pro dvě osoby(já měla 4 horní stehna), 200 g gazdovské slaniny, 2 menší cibule, 4 stroužky česneku, 250 g zelených mražených fazolek, malinko oleje, adžika koření, kopr, 250 ml kuřecího vývaru, sůl..

Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Zvětšit obrázek

Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou

Recept na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou:
Do pekáčku dáme 1 nakrájenou cibuli, 2 stroužky česneku, 100 g slaniny nakrájené na čtverečky, na to dáme kuřecí maso, osolíme, posypeme adžikou, postříkáme olejem, podlijeme trochu vývarem a dáme péct. Zatím si na pánvi s olejem opečeme druhých 100 g nakrájené slaniny, druhé pokrájené cibule nadrobno, přidáme fazolky, osolíme, dáme nasekaný kopr a všechno volně opečeme do měkka. Asi po 30 minutách pečení masa, vyndáme pekáč, do kterého přendáme měkké fazolky, podlijeme zbytkem vývaru a dáme 20-30 minut péct dohromady. Pak už si jen pochutnáváme.

Poznámka k receptu na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou:
Občas fazolky používám k masům jako přílohu a tak jsem se dneska ptala sama sebe, proč to neupeču dohromady a stalo se. Bylo to moc dobré, výborná šťáva a podávala jsem s pečenými brambory-pekla jsem je zároveň s drůbežím masem, takže z jedné vody na čisto. Díky Topkám jsem to upekla trošku víc, než by mělo být, ale nic se nestalo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 10.09.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuřecí maso pro dvě osoby(já měla 4 horní stehna), 200 g gazdovské slaniny, 2 menší cibule, 4 stroužky česneku, 250 g zelených mražených fazolek, malinko oleje, adžika koření, kopr, 250 ml kuřecího vývaru, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist