RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Výborný zapečený Pangas

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Výborný zapečený Pangas, recepty Výborný zapečený Pangas, Výborný, zapečený, Pangas


Recept na Výborný zapečený Pangas

Recept na Výborný zapečený Pangas je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Výborný zapečený Pangas budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
50dkg mraž.Pangas 1 zakysaná smetana 5dkg tvrdý sýr a 5dkg Niva 1 pórek ,,koření na ryby citronová šťáva,sůl,olej pažitka(petrželka)na posypání rajčata na ozdobu.

Výborný zapečený Pangas
Zvětšit obrázek

Recept na Výborný zapečený Pangas

Recept na Výborný zapečený Pangas:
Pangase necháme mírně rozmrznout.Pak ho přepůlíme,pokapeme citron.šťávou,a necháme asi 40min.odležet. Sýry nastrouháme a smícháme se zakys.smetanou.Je-li to moc husté,můžeme zředit s troškou mléka. Odleželého Pangase okořeníme a osolíme.Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme rybu spolu s nakrájeným pórkem na kolečka,po obou stranách. Vše rozprostřeme do vymazané(olejem)zapékací mísy a zalejeme zakys.smetanou se sýrem.Pečeme ve vyhřáté troubě na 200stupňů.Hotové posypeme pažitkou a ozdobíme rajčaty.

Poznámka k receptu na Výborný zapečený Pangas:
Recept mám od kamarádky a dělám ho velmi často.Chutná i těm co ryby nemusí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výborný zapečený Pangas, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jaruna18
  • Datum vložení: 22.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 50dkg mraž.Pangas 1 zakysaná smetana 5dkg tvrdý sýr a 5dkg Niva 1 pórek ,,koření na ryby citronová šťáva,sůl,olej pažitka(petrželka)na posypání rajčata na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výborný zapečený pangas, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výborný zapečený Pangas - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výborný zapečený Pangas

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist