RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností, recepty Všehochuť z vepřových vnitřností, Všehochuť, vepřových, vnitřností


Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností

Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Všehochuť z vepřových vnitřností budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
100 g gazdovské slaniny 300 g veřových slezinek/3ks cca 20cm dlouhé 200 g vepřových jater 1 větší cibule 2 rajčata 4 větší žampiony 1 kl drceného kmínu 1 pl oleje 1 pl hladké mouky 2 kl sladké mleté papriky 200 ml studené vody sůl,mletý pepř snítka libečku na vyvaření zelená petrželka na ozdobení.

Všehochuť z vepřových vnitřností
Zvětšit obrázek

Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností

Recept na Všehochuť z vepřových vnitřností:
Maso opláchneme a osušíme. Ze slezinek odstraníme bílou bránici a nakrájíme na šikmé proužky, játra nakrájíme na silnější plátky a ty překrájíme na kostky. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme horkou vodou, sloupneme a nakrájíme na drobné kostky. Žamiony sloupneme a nakrájíme na široké plátky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, dáme do hlubšího kastrolu na rozehřátý olej a necháme zrůžovět. Přidáme nakrájené slezinky a játra a necháme zprudka orestovat. Dále přidáme cibuli, rajčata, libeček a kmín, dobře promícháme a pod poklicí na mírném plameni dusíme ve vlastní šťávě 10minut. Přisypeme žamiony a dusíme dalších 10minut. Mezitím si ve vodě rozmícháme hladkou mouku s paprikou, vlijeme do podušené směsi a necháme 5minut provařit. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat buď s houskovým knedlíkem, nebo s rýží, posypané zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu na Všehochuť z vepřových vnitřností:
Chtěla jsem k dnešnímu obědu dělat játra na slanině, večer jsem si z mrazáku vytáhla 2 balíčky a jeden byl neoznačený. Že jsou to slezinky jsem zjistila při rozbalení. Na samostatné jídlo nebylo ani jedno maso, tak jsem to dala dokupy, přidala poslední rajčata a žampiony a vznikla"náhodná"ale dobrá mňamka na které jsme si pochutnali a já se s Vámi ráda o ni podělím:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Všehochuť z vepřových vnitřností, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 24.07.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 100 g gazdovské slaniny 300 g veřových slezinek/3ks cca 20cm dlouhé 200 g vepřových jater 1 větší cibule 2 rajčata 4 větší žampiony 1 kl drceného kmínu 1 pl oleje 1 pl hladké mouky 2 kl sladké mleté papriky 200 ml studené vody sůl,mletý pepř snítka libečku na vyvaření zelená petrželka na ozdobení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na všehochuť z vepřových vnitřností, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Všehochuť z vepřových vnitřností - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Všehochuť z vepřových vnitřností

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist