|
Recept na Vrstvený masový bochník
Recept na Vrstvený masový bochník je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Vrstvený masový bochník budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g mletého mäsa, 1 rohlík, 3 vajcia, 100 ml mlieka, 100 g moravského bochníka alebo eidamu, 200 g tvarohu, 1 strúčik cesnaku, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 2 lyžice masla.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Vrstvený masový bochník
Recept na Vrstvený masový bochník: Rohlík namočíme v mlieku, vymačkáme a zmiešame s mäsom, 2 vajciami a strúhaným syrom. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame s prelisovaným cesnakom. Tvaroh zmiešame s 1 vajcom, osolíme, okoreníme a vmiešame sekanú vňať. Môžeme dochutiť i vegetou. Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou a rozložíme do nej polovicu mäsovej hmoty. Na ňu navrstvíme tvarohovú hmotu a potom druhú polovicu mäsovej hmoty. Navrch položíme vločky masla. Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minút prechladnúť, potom vyklopíme a krájame na 2 cm silné plátky. Podávame so zemiakovou kašou a kečupom, príp. zeleninovým šalátom.
Poznámka k receptu na Vrstvený masový bochník: Jé, tady je taky mleté s přídavkem tvarohu. Hm Teri, zkusím, tohle není přeplácaný, líbí se mi to. Určitě mám tip na oběd
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vrstvený masový bochník, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 17.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 400 g mletého mäsa, 1 rohlík, 3 vajcia, 100 ml mlieka, 100 g moravského bochníka alebo eidamu, 200 g tvarohu, 1 strúčik cesnaku, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 2 lyžice masla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vrstvený masový bochník,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vrstvený masový bochník - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vrstvený masový bochník
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|