RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky, recepty Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky, Voň


Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřová krkvice bez kosti 4 plátky - asi 600g (nenaklepávala jsem), brambory 10 - 12ks, sáček - Šťavnatá krkovička s bramborami, cibulí (Maggi), cibule 2 větší, žampiony 8ks, jablka 2 - 3 ks dle velikosti, grilovací koření - lžičku, sladká paprika mletá - lžičku, rajský protlak 1 lžíce čerstvé bylinky - tymián 1/4 lžičky, rozmarýn mezi prsty, kmín špetka, sůl..

Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí  a jablky
Zvětšit obrázek

Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

Recept na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky:
Brambory si oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, omyjeme a bez vody přesypeme do velké mísy, cibuli oloupeme, nakrájíme na osminky a přidáme k bramborám. Jablka omyjeme, neloupeme, jen vykrájíme jadřince a taktéž nakrájené na osminky, vsypeme do mísy. Pak přidáme žampiony, maso, zbylé suroviny a pořádně promícháme. Solíme o trošku víc (ochutnáme), protože brambory jí hodně vezmou do sebe a jablka s cibulí se postarají o sladší chuť. Suroviny můžeme nechat chvíli odležet. Pak si rozevřeme přiložený sáček, suroviny z mísy vsypeme dovnitř. Sáček zbavíme přebytečného vzduchu a uzavřeme drátkem. Sáček propíchneme shora několikrát vidlicí (jehlou,...), ale jen shora, aby nám při pečení vroucí šťáva nevytékala! Sáček dáme do pekáčku, směs rovnoměrně upravíme a pekáček vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C. Pekla jsem necelou hodinu - okraje brambor už byly zlatavé a pod směsí ještě byla vypečená šťáva. Po upečení sáček na jednom konci rozstřihneme (pozor na horkou páru!) a buď přendaváme jednotlivé porce na talíře, nebo servírujeme na pekáčku a každý si vezme podle chuti.

Poznámka k receptu na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky:
Jídlo je sice jakoby "jen" ze sáčku, ale samo o sobě to není moc zázrak. Takže jsem přidala koření, suroviny a jídlo se proměnilo v chutný a voňavý pekáček. "Chemické" suroviny si do kuchyně příliš nepouštím, ale tady jsem vyzkoušela směs, ve které nejsou glutamáty a konzervanty v takové míře a musím říct, že jsme si celá rodina opravdu pochutnala.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 27.11.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřová krkvice bez kosti 4 plátky - asi 600g (nenaklepávala jsem), brambory 10 - 12ks, sáček - Šťavnatá krkovička s bramborami, cibulí (Maggi), cibule 2 větší, žampiony 8ks, jablka 2 - 3 ks dle velikosti, grilovací koření - lžičku, sladká paprika mletá - lžičku, rajský protlak 1 lžíce čerstvé bylinky - tymián 1/4 lžičky, rozmarýn mezi prsty, kmín špetka, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist