RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy, recepty Voňavá inspirace z jedné mísy, Voňavá, inspirace, jedné, mísy


Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy

Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Voňavá inspirace z jedné mísy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Brambory: ½ kg brambor na kostky-uvařené tak napůl, aby se na pánvi nerozpadaly 1 lžíce másla 2 stroužky česneku, sůl, pepř Zelí: 25dkg kysané zelí 1 velká cibule olej, příp. mletá paprika Masové kuličky: ½ mleté maso 1 vejce 1 vrchovatá lžíce kopru (čerstvý nebo mražený) 3 plátky cihla sýru cibulka osmažená sůl, pepř, majoránka, mletá červená paprika olej 2 papriky – různé barvy Bylinky (petrželka,nať cibulky, česneku,kopr atd.)- na posypání.

Voňavá inspirace z jedné mísy
Zvětšit obrázek

Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy

Recept na Voňavá inspirace z jedné mísy:
1. Brambory na kostky na másle osmahneme s přidáním česneku na plátečky, opepříme,příp.dosolíme. 2. Cibulku osmahneme (trochu odebrat do sekané), přisypeme zelí a trošku posypeme mletou červenou paprikou. Lehce spolu prohřejeme. 3. Masové kuličky: vše smícháme (cibulka předsmažemá, sýr nakrájet) tvarujeme kuličky a na pánvi osmažíme dozlatova. Vše smícháme, přidáme nakrájenou papriku, bylinky a kopr na provonění a můžeme zasednout ke společné večeři z jedné mísy. Na zpestření nabídneme zakysanou smetanu nebo tatarskou omáčku.

Poznámka k receptu na Voňavá inspirace z jedné mísy:
Zdroj: Časopis Apetit s malou úpravou (mleté maso stačí jen osmažit, pokud nechcete dělat kuličky..)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Voňavá inspirace z jedné mísy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jahoda
  • Datum vložení: 17.06.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: Brambory: ½ kg brambor na kostky-uvařené tak napůl, aby se na pánvi nerozpadaly 1 lžíce másla 2 stroužky česneku, sůl, pepř Zelí: 25dkg kysané zelí 1 velká cibule olej, příp. mletá paprika Masové kuličky: ½ mleté maso 1 vejce 1 vrchovatá lžíce kopru (čerstvý nebo mražený) 3 plátky cihla sýru cibulka osmažená sůl, pepř, majoránka, mletá červená paprika olej 2 papriky – různé barvy Bylinky (petrželka,nať cibulky, česneku,kopr atd.)- na posypání
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na voňavá inspirace z jedné mísy, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Voňavá inspirace z jedné mísy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Voňavá inspirace z jedné mísy

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist