RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený, recepty Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený, Vepřový, jazyk, vařený,na, zelenince, pivínku, pečený


Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený

Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 vepřové jazyky 150 g gazdovské slaniny nakrájené na drobné kostky 150 ml černého piva 50 ml zeleninového vývaru z kostky 1 svazek lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka 1 paprikový lusk nakrájený na drobné kostky 2 stroužky prolisovaného česneku mletý pepř 1 pl oleje na vývar k jazykům 1 mrkev 1 cibule 3 stroužky česneku 1 bobkový list 5 kuliček pepře 3 kuličky nového koření sůl libeček/není nutný 1,5 l horké vody.

Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený

Recept na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený:
Jazyky důkladně očistíme, vložíme do hrnce, přidáme zeleninu, koření, zalijeme horkou vodou a vaříme do poloměkka(já jsem vařila v papiňáku 20minut) V zapékací míse na oleji osmažíme slaninu a odstavíme z ohně. Přidáme nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, pivo, vývar, mírně opepříme a promícháme. Poloměkké jazyky vložíme do studené vody, sloupneme kůži a nakrájíme na šikmé dva a půl cm silné plátky a položíme je do připravené směsi v zapékací míse. Přikryté vložíme do předehřáté trouby a na poloviční výkon pečeme 20minut. Poté víko odstraníme, připečené okraje nožíkem seškrábneme do šťávy, maso v míse otočíme, dle potřeby trochu podlijeme a dáme ještě na 15minut zapéct na barvičku. Podáváme s bramborovou kaší, hodí se i dušená kapusta.

Poznámka k receptu na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený:
Milujem jazyk a toto je parádna úprava

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 10.11.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 3 vepřové jazyky 150 g gazdovské slaniny nakrájené na drobné kostky 150 ml černého piva 50 ml zeleninového vývaru z kostky 1 svazek lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka 1 paprikový lusk nakrájený na drobné kostky 2 stroužky prolisovaného česneku mletý pepř 1 pl oleje na vývar k jazykům 1 mrkev 1 cibule 3 stroužky česneku 1 bobkový list 5 kuliček pepře 3 kuličky nového koření sůl libeček/není nutný 1,5 l horké vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový jazyk vařený,na zelenince a pivínku pečený

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist