RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku, recepty Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku, Vepřový, jazyk, rozmarýnem-pro, rychl


Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku

Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 vepřové jazyky 3 velké snítky rozmarýnu i s dřevnatým stonkem 1 lžička soli 300 ml vody dále budeme potřebovat 50 ml vody+ vývar z jazyků 1 kostku kvalitního zeleninového bujónu 1 velkou mrkev 1 silnější plátek celeru 1 menší petržel 2 stroužky česneku 1 cibuli sůl a mletý pepř na dochucení plátek másla na zjemnění.

Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku

Recept na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku:
Jazyky očistíme, dáme do papiňáku společně se solí a rozmarýnem a 300ml studené vody, uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu vaříme na slabém plameni 45minut. Hrnec ochladíme, jazyky vytáhneme, ponoříme do studené vody a následovně sloupneme. Sloupnuté jazyky vložíme do vývaru, přidáme 50ml horké vody, všechny zbývající suroviny, hrnec opět uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu, kdy ubereme plamen na minimum vaříme 10minut. Po ochlazení hrnec otevřeme, všechny suroviny děrovanou naběračkou vytáhneme a jazyky uchováme v teple. Část mrkve nakrájíme na drobné kostičky a zbytek včetně ostatní zeleniny prolisujeme přes jemné síto nazpět do vývaru. Přidáme plátek másla, kostičky mrkve, podle potřeby dochutíme solí a pepřem a minutku provaříme. Jazyky nakrájíme na porce a na talíři přelijeme horkou šťávou. Na přílohu se hodí kuskus, nebo rýže.

Poznámka k receptu na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku:
Nové koření, celý černý pepř, ani bobkový list jsem nedávala. Chtěla jsem, aby chuťově převažoval rozmarýn, což se podařilo a zhotovené jídlo bylo chutné. Kuskus jsem s nepatrnou obměnou surovin připravila podlehttp://www.toprecepty.cz/recept/35667-hovezi-klizk...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 28.01.2015
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 2 vepřové jazyky 3 velké snítky rozmarýnu i s dřevnatým stonkem 1 lžička soli 300 ml vody dále budeme potřebovat 50 ml vody+ vývar z jazyků 1 kostku kvalitního zeleninového bujónu 1 velkou mrkev 1 silnější plátek celeru 1 menší petržel 2 stroužky česneku 1 cibuli sůl a mletý pepř na dochucení plátek másla na zjemnění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový jazyk s rozmarýnem-pro rychlejší přípravu v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist