RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou, recepty Vepřové závitky se zelím a omáčkou, Vepřové, závitky, se, zelím, omáčkou


Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou

Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové závitky se zelím a omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků masa (kýta, kotleta) 10 dkg anglické slaniny 1/2 skleničky malé skleničky sterilovaného zelí hořčice, sůl, pepř dle chuti 2 kostky masoxu cibule olej 1/2 smetany ke šlehání(na vaření) hladká mouka a voda na zahuštění.

Vepřové závitky se zelím a omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou

Recept na Vepřové závitky se zelím a omáčkou:
Maso naklepeme, posypeme solí a pepřem z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a na jeden konec dáme trochu zelí. Poté začneme balit od t strany, kde je zelí, do závitku a převážeme nití. V tlakovém hrnci na oleji zpěníme cibuli, poté osmažíme závitky z obou stran. Zalijeme vodou, přidáme masox a sůl. Uzavřeme a vaříme asi 30 min. Závitky vyjmeme, uchováváme v teple. Omáčku přes cedník přecedíme (aby tam neplavala cibule), zalijeme smetanou, dle chuti dochutíme (hořčice, sůl, pepř) a dle potřeby ještě zahustíme. Hotovou omáčkou přelíváme závitky, podáváme s rýží. Varianta: Cibuli v omáčce rozmixujeme, zahustí nám ji.

Poznámka k receptu na Vepřové závitky se zelím a omáčkou:
Dobrá kombinace surovin+9Druhá varianta s rozmixovanou cibulí chutná i mě

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové závitky se zelím a omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Montanka
  • Datum vložení: 29.08.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 6 plátků masa (kýta, kotleta) 10 dkg anglické slaniny 1/2 skleničky malé skleničky sterilovaného zelí hořčice, sůl, pepř dle chuti 2 kostky masoxu cibule olej 1/2 smetany ke šlehání(na vaření) hladká mouka a voda na zahuštění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové závitky se zelím a omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové závitky se zelím a omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové závitky se zelím a omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist