| Recept na Vepřové v římském hrnci - MirkeRecept na Vepřové v římském hrnci - Mirke je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Vepřové v římském hrnci - Mirke budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 vepřové plecko - bravčové cca 1000 g - kocky  10 ks prekrojených sušených švestek  cca 1,5 PL čerstvého  zázvoru alebo 1-2 KL sušeného  2 jablká - očistené - kocky  1 pórek - kolieska  3-4 PL sójovky  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Vepřové v římském hrnci - MirkeRecept na Vepřové v římském hrnci - Mirke:Všetko premiešame, dáme do namočeného hrnca, do studenej trúby, pečieme cca 60 min, skontrolujeme, prehrnieme, dopečieme.
 
 Poznámka k receptu na Vepřové v římském hrnci - Mirke:
 Podávam obyčajne s varenými zemiakmi a v MW "vareným" ružičkovým kelom - kapustou.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové v římském hrnci - Mirke, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: magdalenka                      Datum vložení: 14.12.2009                      Počet porcí: 2 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: vepřové plecko - bravčové cca 1000 g - kocky  10 ks prekrojených sušených švestek  cca 1,5 PL čerstvého  zázvoru alebo 1-2 KL sušeného  2 jablká - očistené - kocky  1 pórek - kolieska  3-4 PL sójovky  sůl |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové v římském hrnci - mirke,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové v římském hrnci - Mirke - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové v římském hrnci - Mirke
 
 
 | 
    
      | 
 |