RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku, recepty Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku, Vepřové, srdíčko, zeleninové"omáčce"z, papiňáku


Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku

Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
900 g vepřových srdíček/4 ks 200 g valašského špeku 150 g cukety zbavené slupky a semínek 2 cibule 4 stroužky česneku 2 bílé papriky 2 rajčata 5 kuliček nového koření sůl,mletý pepř pár stonků libečku na vyvaření(můžeme vynechat) 1 pl oleje.

Vepřové srdíčko v zeleninové
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku

Recept na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku:
Srdíčka zbavíme krvavých usedlin, dobře opláchneme a nakrájíme na silnější plátky. Špek nakrájíme na drobnější kostičky, dva stroužky česneku prolisujeme a odložíme stranou. Zbývající stroužky nakrájíme na plátky, cibuli na jemné půlměsíčky, papriku a cuketu na větší kousky. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou, odstraníme slupku a také nakrájíme na větší kousky. Do hrnce na rozehřátý olej dáme na 2minutky osmahnout špek, přidáme cibuli a plátky česneku a restujeme do zavadnutí cca 4minuty. Poté odhrneme ke straně hrnce, vložíme plátky srdíček a necháme po obou stranách zatáhnout. Přidáme všechnu pokrájenou zeleninu, koření, případně stonky libečku a 350ml vařící vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a na mírném plameni od doby varu vaříme 40minut. Měkké plátky masa a kuličky nového koření z hrnce vybereme, šťávu rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme prolisovaný česnek, dle potřeby dochutíme solí, pepřem a maso vložíme nazpět. Necháme prohřát a podáváme například s rýží. Hodí se i těstoviny, nebo knedlík.

Poznámka k receptu na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku:
Hotová omáčka se může různě dochucovat-smetanou sladkou, nebo zakysanou. Lze přidat hořčici, nebo před dokončením provařit s rajčatovým protlakem.Vlastní fantazii a chutím se meze nekladou:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 15.09.2012
  • Počet porcí: 4-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 900 g vepřových srdíček/4 ks 200 g valašského špeku 150 g cukety zbavené slupky a semínek 2 cibule 4 stroužky česneku 2 bílé papriky 2 rajčata 5 kuliček nového koření sůl,mletý pepř pár stonků libečku na vyvaření(můžeme vynechat) 1 pl oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist