RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě, recepty Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě, Vepřové, restované, , játrové, nudličky, jemné, m


Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě

Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek 1 malá tatarská omáčka 1 lžička hořčice 1 PL jemného strouhaného sýra -Grand Moravia 1 PL sušených rajčátek v oleji 1 lžička drcené bazalky 1 lžičku červené sypké papriky 1-2 PL červeného vína na podlití 1 jarní cibulka 2 cm čerstvého zázvoru sojová omáčka podle každého sůl, pepř olej na smažení.

Vepřové restované  játrové nudličky v jemné marinádě
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě

Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě:
Jarní cibulku si pokrájíme na malé kousky, přidáme nastrouhaný vymačkaný zázvor,sušená rajčátka, jemně nastrouhaný sýr, červenu sypkou papriku,drcenou bazalku, malou tatarskou omáčku s hořčicí, sójovou omáčku a pepř. Do této směsi vložíme na širší nudličky pokrájená vepřová játra a dáme vše na 2 hodiny do chladu. Na rozpáleném oleji pak zprudka opékáme naložené játrové nudličky, podlijeme červeným vínem a restujeme do měkka.Játra jsou rychle měkká a křehká, díky naložení v marinádě. Posypeme játra ještě na pánvi čerstvými bylinkami a podáváme. Až nakonec dosolíme a dokořeníme.

Poznámka k receptu na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě:
Podáváme s pokrájený bramborem ohřátým v mikrovlnce,aneb pouze ze salátem z polníčku, smíchaným s dressingem,připraveným z bílého jogurtu a pokrájené naložené červené kapie, s přídavkem octa-Balsamico a olivového oleje. Zdobíme bylinkami a dál již jen podle sebe.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 11.06.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek 1 malá tatarská omáčka 1 lžička hořčice 1 PL jemného strouhaného sýra -Grand Moravia 1 PL sušených rajčátek v oleji 1 lžička drcené bazalky 1 lžičku červené sypké papriky 1-2 PL červeného vína na podlití 1 jarní cibulka 2 cm čerstvého zázvoru sojová omáčka podle každého sůl, pepř olej na smažení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist