RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou, recepty Vepřové na bylinkách s cizrnou, Vepřové, na, bylinkách, cizrnou


Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou

Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové na bylinkách s cizrnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg vepřové kýty (oříšek) 1 konzerva cizrny (Bonduelle) směs čerstvých bylinek ((rozmarýn, oregáno, šalvěj, tymián) cibule, vepřové sádlo, hrubozrnná sůl, pažitka olivový olej, pepř, hl.mouka, vývar.

Vepřové na bylinkách s cizrnou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou

Recept na Vepřové na bylinkách s cizrnou:
Vepřové maso nakrájíme na kostky. Do hmoždíře dáme nasekané snítky uvedených bylinek přibližně ve stejném poměru (každý dle své vlastní chuti). Bylinky v hmoždíři posypeme hrubozrnnou solí a pořádně rozmělníme na hrubší bylinkovou pastu. Lehce zakápneme olivovým olejem. Kostky masa promícháme s bylinkovou pastou a necháme v chladu odležet asi 60 minut. Kostky masa poté orestujeme v pánvi na lžíci rozpuštěného vepřového sádla společně s najemno nakrájenou cibulí. Opékáme za občasného míchání, dokud se maso nezačne lehce opékat. Poté podlijeme asi 0,5 l vývaru z vepřových kostí a dusíme ještě 30 minut. Poté co je maso měkké, lehce zahustíme lžíci hl. mouky, kterou rozmícháme v trošce vody a necháme společně s masem a přidanou cizrnou s konzervy provařit na mírném plameni 10 minut. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme hrst nasekané pažitky. Podáváme s těstovinami nebo bramborem.

Poznámka k receptu na Vepřové na bylinkách s cizrnou:
Lidunka: já se cizrnu naučila jíst a vařit až tu díky topkám, jo furt se učíme

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové na bylinkách s cizrnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 02.04.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 kg vepřové kýty (oříšek) 1 konzerva cizrny (Bonduelle) směs čerstvých bylinek ((rozmarýn, oregáno, šalvěj, tymián) cibule, vepřové sádlo, hrubozrnná sůl, pažitka olivový olej, pepř, hl.mouka, vývar
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové na bylinkách s cizrnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové na bylinkách s cizrnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové na bylinkách s cizrnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist