RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban, recepty Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártá


Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban

Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 vepřových kotlet asi 2 cm silných( tlusté okrájené), 3 lžíce sádla, sůl a čerstvě mletý pepř, mouka na obalení kotlet, 1 1/2 hrnku jemně usekané cibule, 1 stroužek česneku na jemno posekaný, 3 lžíce sladké papriky, té nejkvalitnější co máte, l hrnek kuřecího (nebo jiného) vývaru, i z kostky, 1/3 hrnku sladké šlehačky, 1/3 hrnku zakysané smetany, 2 rovné lžíce mouky, 3 lžíce jemně usekaného kopru..

Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban

Recept na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban:
Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ve větší pánvi rozpálíme sádlo až se z něj začne lehýnce kouřit, na něm osmahneme kotlety 3 minuty z každé strany a položíme stranou. Do pánve dáme cibuli, osmahneme, přidáme česnek, ještě chvilku osmahneme (zhořkl by). Sundáme s ohně, vmícháme papriku, nalijeme vývar a uvedeme do varu. V tekutině rozpustíme výpečky. Do pánve vrátíme kotlety a na mírném plameni dusíme 1 hodinu, až je maso měkké. Pak maso vyndáme a dáme do tepla. V hrnku smícháme šlehačku se zakysanou smetanou a moukou. Míchajíce nalijeme do pánve a mícháme, až se rozpustí a udělá hustá šťáva (dobře vypomůže ponorný mixer). Přidáme kopr, ještě promícháme, už dál nevaříme. Osolíme dle chuti. Na talíře dáme maso, zalijeme omáčkou a pokud zbývá, ještě nějakou podávat v omáčníku. Podáváme s noky, spatzlemi, rýží, konečně i poctivý český knedlík není k zahození.

Poznámka k receptu na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban:
Recept je převzat z "The Cooking of Vienna's Empire", od Josepha Wechsberga, tedy Jak se vařilo za Rakouska.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Drobek (Michal)
  • Datum vložení: 26.05.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 8 vepřových kotlet asi 2 cm silných( tlusté okrájené), 3 lžíce sádla, sůl a čerstvě mletý pepř, mouka na obalení kotlet, 1 1/2 hrnku jemně usekané cibule, 1 stroužek česneku na jemno posekaný, 3 lžíce sladké papriky, té nejkvalitnější co máte, l hrnek kuřecího (nebo jiného) vývaru, i z kostky, 1/3 hrnku sladké šlehačky, 1/3 hrnku zakysané smetany, 2 rovné lžíce mouky, 3 lžíce jemně usekaného kopru.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - sertésborda kapros paprikamártásban, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou - Sertésborda Kapros Paprikamártásban

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist