RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek, recepty Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek,


Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek

Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek je zařazen v kategorii grilování. K přípravě Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 vepřových kotlet Na marinádu : několik kuliček jalovce, mletý bobkový líst, hrubá sůl, pepř, olej, dijonská hořčice-může být i nasekaný česnek na plátky, bylinky ( libeček, rozmarýn, tymián), červené víno podle každého, kdo chce přidá i kečup..

Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje,  hořčice a bylinek
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek

Recept na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek:
Pro grilování kotlety nařízneme u kosti, aby se lépe propekly a několikrát je nařízneme i po obvodu, aby při grilování zůstaly ploché a nekroutily se. Naporcované kotlety mírně naklepeme, potřeme olejem, smíchaným s dijonskou hořčicí, zalijeme je červeným vínem, zasypeme větvičkami rozmarýnu, tymiánu a libečku a přidáme pár kuliček jalovce, mletý bobkový list ( můžeme přidat i česnek nebo kečup). Kotlety složíme do marinády tak, marináda pokrývala zcela povrch masa a necháme je dostatečně dlouho proležet v chladu na několik hodin, dávám na 4 - 6 hodin, ale jinak podle každého. Kotlety jsou po grilování křehčí. Nesolíme je, protože by zbytečně pouštěly šťávu, lepší je solit až když jsou zcela hotové. Můžeme je ještě i poprášit malinko kořením, jako uzenou paprikou nebo jiným oblíbeným kořením. Koření se při odležení pak pěkně vsákne svou chutí do masa. Před grilováním marinádu z masa setřeme - osušíme kotlety, aby nám marináda nestékala. Kotlety při grilování touto marinádou potíráme, grilujeme z obou stran. Protože grilů je celá řada, je obtížné stanovit přesnou dobu grilování kotlet, ale většinou stačí 8- 10 minut po každé straně. Správně ugrilované kotlety mají zhnědlou kůrku a uvnitř jsou narůžovělé, maso musí být propečené Hotové kotlety, posolíme, opepříme a ihned podáváme. Můžeme je připravit i při grilování v alobalu. Grilované kotlety podáváme s bramborovým salátem z grilovaných omytých nových brambor ve slupce podle Pohlreicha. Může být ke grilovaným kotletám podáván tento salát jak teplý, tak studený. Jinak je maso dobré podáváné jen tak s pečivem a zeleninovým salátem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku
  • Datum vložení: 29.07.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Grilování
  • Suroviny: 6 vepřových kotlet Na marinádu : několik kuliček jalovce, mletý bobkový líst, hrubá sůl, pepř, olej, dijonská hořčice-může být i nasekaný česnek na plátky, bylinky ( libeček, rozmarýn, tymián), červené víno podle každého, kdo chce přidá i kečup.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist