|
Recept na Vepřové kostky na provensálu
Recept na Vepřové kostky na provensálu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové kostky na provensálu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vepřového masa, 1 cibule, 1 červená kapie, 1 bílá paprika, 1/2 salátové okurky(nebo cukety), 1 rajče, 1 vrchovatá lžička provensálského koření, 1 lžíce červené papriky, 1 lžíce solamylu, sůl, olej.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové kostky na provensálu
Recept na Vepřové kostky na provensálu: Na olej dáme orestovat nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku, provensálské koření a sůl, na kostky nakrájené maso, zalijeme vodou a necháme dusit. Když je maso poloměkké, přidáme kapii, rajče a papriku nakrájené na proužky, dusíme dál. Za chvíli dáme nastrouhanou okurku(nebo cuketu)a zahustíme solamylem, který rozpustíme v trošce vody.
Poznámka k receptu na Vepřové kostky na provensálu: Doma dost zeleniny a vzpomínka na Balkánský guláš ve mě vyvolala další improvizaci-moc dobrá šťávička.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kostky na provensálu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 03.11.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g vepřového masa, 1 cibule, 1 červená kapie, 1 bílá paprika, 1/2 salátové okurky(nebo cukety), 1 rajče, 1 vrchovatá lžička provensálského koření, 1 lžíce červené papriky, 1 lžíce solamylu, sůl, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kostky na provensálu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kostky na provensálu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kostky na provensálu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|