RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce, recepty Vepřové droby ve smetanové omáčce, Vepřové, droby, ve, smetanové, omáčce


Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce

Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřové droby ve smetanové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 ks vepřového srdce 2 ks vepřového jazyku 2 ks vepřových ledvinek 2 větší cibule, bobkový list, nové koření ¼ bulvy celeru, 1 střední mrkev, 1 střední petržel 400 ml smetany ke šlehání 33% sůl, pepř, vepřové sádlo, máslo.

Vepřové droby ve smetanové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce

Recept na Vepřové droby ve smetanové omáčce:
Všechny vepřové droby dobře propereme ve vodě. Srdce zbavíme vrchní tučnější části a nakrájíme na kostičky. Jazyky ostrým nožem zbavíme vrchní blány a nakrájíme také na kostičky. Ledvinky zbavíme močovodů, dobře očistíme a nakrájíme na nudličky. Do většího hrnce si dáme lžíci vepřového sádla a po rozpálení do něj vložíme na hrubo nakrájené cibule, nastrouhanou kořenovou zeleninu, bobkový list a nové koření. Lehce společně opečeme a poté přidáme nakrájené droby. Osolíme, opepříme a zalijeme po vrch drobů horkou vodou. Směs z drobů dobře promícháme s orestovanou zeleninou a dusíme pod pokličkou do změknutí. Dusíme bez dolévání tekutin. Jakmile jsou vepřové droby měkké tak v hrnci zůstane minimum silného vývarů. Vývar slijeme a droby dáme bokem. Pro zjemnění vývar ponorným mixérem rozmixujeme dohladka. Jde to velmi dobře neboť všechna zelenina je zcela rozvařena skoro na kaši. Rozmixovaný vývar vrátíme do hrnce a přilijeme všechnu smetanu. Smetanu dobře smícháme s vývarem a necháme ji asi 3 minuty projít varem. Omáčka se nám smetanou krásně zahustí a vrátíme do ní vepřové droby. Zjemníme oříškem másla. Dochutíme podle potřeby solí a pepřem. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory nebo houskový knedlík.

Poznámka k receptu na Vepřové droby ve smetanové omáčce:
Kadlik: tak i já, a to já na něj chodím ještě v noci a ráno pak je rachot

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové droby ve smetanové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 19.10.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 2 ks vepřového srdce 2 ks vepřového jazyku 2 ks vepřových ledvinek 2 větší cibule, bobkový list, nové koření ¼ bulvy celeru, 1 střední mrkev, 1 střední petržel 400 ml smetany ke šlehání 33% sůl, pepř, vepřové sádlo, máslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové droby ve smetanové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové droby ve smetanové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové droby ve smetanové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist