RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině, recepty Vepřová roláda, dušená v zelenině, Vepřová, roláda, dušená, zelenině


Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině

Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřová roláda, dušená v zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřové maso z kterého lze udělat plát, 2 vejce, 100 g salámu, 100 g tvrdého sýra(může být i niva), 1 větší cibule, koření gyros, bazalka, mražená Baby zelenina, nebo čerstvá, 1 celá mrkev, olivový olej, pepř, sůl, pažitka..

Vepřová roláda, dušená v zelenině
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině

Recept na Vepřová roláda, dušená v zelenině:
Z kusu vepřového masa si uděláme plát na roládu, trochu naklepeme, posolíme, z venkovní strany posypeme gyrosem a vnitřní stranu bazalkou. Pak si usmažíme klasicky vajíčka s pažitkou a necháme je trochu vychladnout. Na plát dáme salám a sýr nakrájené na proužky a poskládané na šířku, na ně rozetřeme usmažená vajíčka a očištěnou mrkev položíme celou navrch. Maso svineme do rolády, omotáme nití a na oleji zprudka opečeme ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a dusíme ve vlastní šťávě, po chvíli přidáme vodu na šťávičku(ne moc, není to omáčka)a dusíme dál. Když je roláda téměř měkká, přidáme Baby zeleninku a dodusíme do měkka. Kdo má rád šťávu hustší, může si do malého množství vody rozmíchat Solamyl, vlít do šťávy a tak zahustit.

Poznámka k receptu na Vepřová roláda, dušená v zelenině:
Je to zase jedna má improvizace a protože od oběda roláda zbyla, tak jsme si jí dali studenou k večeři a byla také výborná.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová roláda, dušená v zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 11.12.2009
  • Počet porcí: 4 po 3 kusech
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřové maso z kterého lze udělat plát, 2 vejce, 100 g salámu, 100 g tvrdého sýra(může být i niva), 1 větší cibule, koření gyros, bazalka, mražená Baby zelenina, nebo čerstvá, 1 celá mrkev, olivový olej, pepř, sůl, pažitka.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová roláda, dušená v zelenině, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová roláda, dušená v zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová roláda, dušená v zelenině

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist