RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou, recepty Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou, Vepřová, plec, česnekovo-špenátovou, omáčkou


Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g vepřové plece 200 ml smetany ke šlehání 6 stroužků česneku 1-2 lžíce předsmažené cibule 200 g mraženého listového špenátu jíška, granulovaná jíška nebo mouka rozmíchaná v tekutině (smetana, mléko, voda) olej pepř sůl vývar nebo voda a kostka masoxu.

Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

Recept na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou:
V kastrole rozpálíme olej a zprudka na něm opečeme maso, které jsme nakrájeli na silné plátky, osolili a opepřili. Když je maso dohněda opečené, přisypeme předsmaženou cibuli, promícháme a mírně podlijeme vývarem nebo vodou (v tom případě do ní rozdrobíme masox). Přidáme česnek, čtyři stroužky pokrájené na plátky a dva stroužky prolisované nebo jemně nastrouhané. Za průběžného podlévání malým množstvím vývaru (vody) dusíme doměkka. Poté přidáme kostky mraženého listového špenátu a dusíme dál, dokud se špenát nerozmrazí. Přilijeme smetanu a pokrm zahustíme jíškou, granulovanou jíškou nebo moučnou záklechtkou (tu dobře provaříme).

Poznámka k receptu na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou:
Dělám dneska poprvé a určitě ne naposled. Moc dobré to je. Špenátu jsem dala jednou tolik a vůbec nám to nevadí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 05.12.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500 g vepřové plece 200 ml smetany ke šlehání 6 stroužků česneku 1-2 lžíce předsmažené cibule 200 g mraženého listového špenátu jíška, granulovaná jíška nebo mouka rozmíchaná v tekutině (smetana, mléko, voda) olej pepř sůl vývar nebo voda a kostka masoxu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist