RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony, recepty Vepřová kapsa plněná,se žampiony, Vepřová, kapsa, plněná,se, žampiony


Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony

Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřová kapsa plněná,se žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřová kýta - 3 plátky, sůl,,grilovací koření, česnek 1+3 stroužky, žampiony čerstvé malé asi 100g, moravské uzené 6 plátků, malá cibule, pórek, tavený sýr 2 trojúhelníčky, vejce syrové 1ks, máslo, mouka na zahuštění, voda / vývar na podlití..

Vepřová kapsa plněná,se žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony

Recept na Vepřová kapsa plněná,se žampiony:
Plátky masa opatrně naklepeme (aby se nám nepotrhaly), jemně osolíme, potřeme každý jedním stroužkem česneku a na maso položíme po plátku moravského uzeného. Na pánvi si rozehřejeme lžičku másla, na které orestujeme najemno nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme nakrájený stroužek česneku, na kostky nakrájené moravské uzené, nakrájený pórek a na čtvrtky nakrájenou polovinu (50g) žampionů. Vše posypeme půl lžičkou gril.koření, jemně osolíme a promícháme - to vše děláme na mírném ohni. K ještě pevné zelenině přidáme tavený sýr, necháme ho rozpustit (mícháme), přidáme vajíčko, rozmícháme a hned vypneme. Směs musí zůstat krémová (vajíčko se nám dodělá při dušení v kapse). Mírně prochladlou směs, klademe na připravené plátky masa (jen na půlku), na každou přidáme kousek másla, plátky přehneme a sepneme jehlami (párátky,..). Maso si z obou stran posypeme grilovacím kořením. V hlubší pánvi si rozehřejeme trošku oleje, na který vložíme masové balíčky, ze všech stran je opečeme a přidáme na půlky překrájené zbylé žampiony. Podlijeme mírně vodou / vývarem, přiklopíme poklicí a zlehka dusíme asi 10-15 min. (velikosti). Poté maso odklopíme, šťávu vysmahneme na tuk, zasypeme moukou, orestujeme a podlijeme. Šťávu pečlivě promícháme, dle chuti dosolíme a dokořeníme - špetka gril. koření, pepř mletý. Necháme pomalu přejít varem a kapsy ve šťávě několikrát obrátíme. Po pár minutkách vypneme, z masa opatrně vyjmeme jehly(párátka) a můžeme podávat. Jako příloha se hodí vařené či opékané brambory a zeleninový salát.

Poznámka k receptu na Vepřová kapsa plněná,se žampiony:
Kapsy jsem dělala na základě momentální chuti na maso s žampióny a byla jsem rodinou krásně pochválena.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kapsa plněná,se žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 16.12.2009
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřová kýta - 3 plátky, sůl,,grilovací koření, česnek 1+3 stroužky, žampiony čerstvé malé asi 100g, moravské uzené 6 plátků, malá cibule, pórek, tavený sýr 2 trojúhelníčky, vejce syrové 1ks, máslo, mouka na zahuštění, voda / vývar na podlití.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kapsa plněná,se žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kapsa plněná,se žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kapsa plněná,se žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist