RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku, recepty Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku, Vepřová, játra, petrželkou,zavinutá, česnekovém, bo


Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku

Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg vepřových jater česnekový bok nakrájený na tenké plátky/cca 20-25dkg drcený barevný pepř plnotučná hořčice čerstvá zelená petrželka-lístky i se stonkem silnější párátka dále budeme potřebovat 1 lžíci oleje 1 menší cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky 2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky 5 plátků česnekového boku nakrájeného na drobné nudličky 3 lžíce worcesterové omáčky 2 lžíce sojové omáčky 2 prolisované stroužky česneku plátek másla 1cm silný voda na podlití sůl na dochucení.

Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku

Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku:
Játra opláchneme a osušíme. Odkrojíme nízké okraje a ty vyšší části nakrájíme na plátky cca 2cm široké. Na jednu porci počítáme 3-4plátky. Každý plátek z obou stran zlehka okořeníme pepřem. Na pracovní plochu dáme 1plátek česnekového boku, potřeme hořčicí a položíme snítku petrželky. Na okraj takto připraveného bobu položíme 1plátek jater, zavineme do závitku a konec boku zajistíme uprostřed 1párátkem. Ve větší pánvi na rozehřátý olej dáme na 4minuty restovat nakrájený bok společně s cibulí a česnekem. Poté vše odhrneme ke straně pánve, na pánev vedle sebe položíme závitky a prudce ze všech stran opečeme. Jakmile začnou závitky zlátnout, podlijeme malým množstvím vody a promícháme. Plamen ubereme na minimum a přikryté poklicí dusíme 10minut. Těsně před dokončením přidáme obě omáčky, máslo, prolisovaný česnek, podle potřeby malinko vody a necháme přejít varem. Na talíři dochutíme solí a podáváme s bramborem, nebo s pečivem.

Poznámka k receptu na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku:
Ze zbytku jater můžeme udělat játrové knedlíčky, guláš, kostky, nebo nudličky na zelenině. Záleží, jaké množství jater zbude. Nebo je dáme zamrazit a použijeme později.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: individuálně
  • Datum vložení: 11.02.2015
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 1 kg vepřových jater česnekový bok nakrájený na tenké plátky/cca 20-25dkg drcený barevný pepř plnotučná hořčice čerstvá zelená petrželka-lístky i se stonkem silnější párátka dále budeme potřebovat 1 lžíci oleje 1 menší cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky 2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky 5 plátků česnekového boku nakrájeného na drobné nudličky 3 lžíce worcesterové omáčky 2 lžíce sojové omáčky 2 prolisované stroužky česneku plátek másla 1cm silný voda na podlití sůl na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist