RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou, recepty Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou, Vařené, uzené, česnekovou, kaší, pikantní, okurkou


Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou

Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
uzená krkovice (kýta nebo kotleta) vcelku na dvě porce 6 středních brambor 2 lžíce másla do brambor 3 stroužky česneku ¼ hrnku mléka sůl kousek másla na pánev 2 nakládané okurky 1 jarní cibulka s natí ½ lžičky dijónské hořčice 1 lžička olivového oleje.

Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Zvětšit obrázek

Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou

Recept na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou:
Oloupané brambory dáme vařit do osolené vody. Uzené maso vložíme do vody a cca 30min. povaříme. Mezitím nakrájíme okurky i cibulku hodně najemno a promícháme společně s hořčicí a olivovým olejem. Brambory máme mezitím uvařeny - scedíme a rozmačkáme. Na pánvi na másle necháme zpěnit rozmačkaný česnek a hned zalijeme mlékem. Až je mléko horké, vlijeme na brambory a šlehačem vyšleháme do jemné kaše. (Mléko dáme podle toho, jak řídkou kaši chceme mít). Nakrájeným nebo natrhaným masem na kousky poklademe česnekovou kaši, nebo maso můžeme zamíchat přímo do kaše. Posypeme pikantní okurkou a celé pokapeme rozpuštěným máslem.

Poznámka k receptu na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou:
Zdroj: časopis Apetit Recept vkládám pro jeho jednoduchost a také jako vzpomínku na dětství, kdy nám babička o prázdninách zbylé maso z oběda zamíchala do kaše, k tomu okurku, nebo kompot…a hurá ven :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jahoda
  • Datum vložení: 13.08.2011
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: uzená krkovice (kýta nebo kotleta) vcelku na dvě porce 6 středních brambor 2 lžíce másla do brambor 3 stroužky česneku ¼ hrnku mléka sůl kousek másla na pánev 2 nakládané okurky 1 jarní cibulka s natí ½ lžičky dijónské hořčice 1 lžička olivového oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist