RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vada pav - indicky snack

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vada pav - indicky snack, recepty Vada pav - indicky snack, Vada, pav, -, indicky, snack


Recept na Vada pav - indicky snack

Recept na Vada pav - indicky snack je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Vada pav - indicky snack budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 stredne velkych zemiakov; uvarenych v supke, osupanych a roztlacenych 8-10 strucikov cesnaku, nastruhanych (alebo cesnakovu pastu) 4 zelene chilli papricky , nasekane nadrobno 1/4 hrnceka posekanej koriandrovej vnate 1 lyzicka stavy z citrona 1/4 lyzicky kurkumy stipka asafoetida sol olej susene cesnakove chutney 8 Pav na polohustu kasu na obalovanie: 1 a 1/4 hrnceka muky Besan sol 1/2 lyzicky paliveho chilli korenia 1/4 lyzicky kurkumy stipka sody alebo prasku do peciva 1 lyzica oleja voda podla potreby.

Vada pav - indicky snack
Zvětšit obrázek

Recept na Vada pav - indicky snack

Recept na Vada pav - indicky snack:
Do mise si dame dobre ochladnute, roztlacene zemiaky, cesnek, chilli papricky, kurkumu, asafoetida, stavu z citrona, nasekany koriander a sol a dobre vsetko premiesame a roztlacame prstami. Cesto rozdelime asi na 8 casti (na obr. je ich menej) a dlanami vytvarujeme gulocky. Cesticko na obalenie: zmiesame muku Besan, sodu, kurkumu, chilli korenie a sol v miske, pridame zohriatu lyzicu oleja a primiesame do muky. Postupne pridavame vodu, kym nevznikne hladka polohusta kasa, v ktorej sa daju gulocky dobre obalit. V hlbokej panvici zohrejeme olej tak, aby sa az varil, ked donho vhodime stipku cesticka. Postupne ponorime kazdu gulocku do besanoveho cesticka a hned vkladame do oleja, tak aby v nom plavali, osmazime do hneda na silnom ohni zo vsetkych stran. Hotove vyberieme, najlepsie na kuchynsky obrusok, aby absorboval olej. Na plochej panvici opecieme z oboch stran rozkrojene pav do hneda. Na spodnu cast Pav dame trocha suseneho cesnakoveho chutney. Na chutney ulozime jednu smazenu gulocku-Vada, ktoru zakryjeme druhou polovicou Pav. Jeme ako "hamburger".

Poznámka k receptu na Vada pav - indicky snack:
http://ssalonis.blogspot.com/2010/03/vada-pav.html

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vada pav - indicky snack, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: michsamant
  • Datum vložení: 10.04.2010
  • Počet porcí: podle velikosti, 50 ks určitě
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 6 stredne velkych zemiakov; uvarenych v supke, osupanych a roztlacenych 8-10 strucikov cesnaku, nastruhanych (alebo cesnakovu pastu) 4 zelene chilli papricky , nasekane nadrobno 1/4 hrnceka posekanej koriandrovej vnate 1 lyzicka stavy z citrona 1/4 lyzicky kurkumy stipka asafoetida sol olej susene cesnakove chutney 8 Pav na polohustu kasu na obalovanie: 1 a 1/4 hrnceka muky Besan sol 1/2 lyzicky paliveho chilli korenia 1/4 lyzicky kurkumy stipka sody alebo prasku do peciva 1 lyzica oleja voda podla potreby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vada pav - indicky snack, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vada pav - indicky snack - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vada pav - indicky snack

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist